Kid de ölmedi. Boş beklenti, ikisi de geri dönecek.Lawın kidden daha önemli bir karakter olduğuda kanıtlanmış oldu böylece.
Kid de ölmedi. Boş beklenti, ikisi de geri dönecek.Lawın kidden daha önemli bir karakter olduğuda kanıtlanmış oldu böylece.
Meyvesinin verdiği ruh halinden herhaldeOda Zoro'nun rakibi diye Shiryu'yu etliye sütlüye karıştırmıyor hiç. Hesapta ikinci adam ama hayalet gibi takılıyor.
Oda’nın kendisi demedi mi ya Kid’in ön planda olacağını bekliyordum ama Law’ı beklemiyordum diye.Kid de ölmedi. Boş beklenti, ikisi de geri dönecek.
Mika olarak geri dönmeyscekse şu an denizin dibinde çürümeyi bekliyordur reisKid de ölmedi. Boş beklenti, ikisi de geri dönecek.
Harbiden he ponelerle ilgili bir bilgi yok.Polartank dediği denizaltı mı ? ponegliflerden bahsetmemiş ele geçiremeden hasar gördülerse BB ye bir şişe maden suyu hediye etmek istiyorum şişliğini alır bomboş bir galibiyet aldı
@Büyük Devrimci Dragon Dragon gibi bunak sandı Kid'i ellam, hikayesi bitti sanıyor da seri sonunda da olacaktır. Dragon öleceği için onun kini var onda.Oda’nın kendisi demedi mi ya Kid’in ön planda olacağını bekliyordum ama Law’ı beklemiyordum diye.
Gel iddia?Mika olarak geri dönmeyscekse şu an denizin dibinde çürümeyi bekliyordur reis