Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kara Sakal'ın, Buggy'den farkı 2 tane meyvesi. Luffy'den daha ballı bunlar.

Kara Sakal ne zaman Kaido ayarı birini yener; işte o zaman kendini ispatlar. Çıksın dalavere olmadan 1v1'de Garp'ı yensin eyvallah.
Karasakal’ı anlayamadınız bir türlü.Adamın amacı tutup teke tek onu bunu yenip kendini kanıtlamak değil.

Adam fırsatçı bir karakter.Tutup Kaido gibi biriyle teke tek dövüşmez.Kaido’yu ne zaman birileri yarı ölü haline getirir işte o zaman Karasakal dalar.

Marineford’a son anda gelip Beyazsakal’ı yenmesi,Rayleigh dövüşünden kaçması bunlara en güzel örnekler.

Karasakal, en az hasarla en çok işi yapmayı hedefliyor adam.

Bu onu başarısız veya balon yapmaz benim gözümde.Akıllı ve kurnaz yapar.

Karasakal’ı anlayamadınız bir türlü.Adamın amacı tutup teke tek onu bunu yenip kendini kanıtlamak değil.

Adam fırsatçı bir karakter.Tutup Kaido gibi biriyle teke tek dövüşmez.Kaido’yu ne zaman birileri yarı ölü haline getirir işte o zaman Karasakal dalar.

Marineford’a son anda gelip Beyazsakal’ı yenmesi,Rayleigh dövüşünden kaçması bunlara en güzel örnekler.

Ölü adama mermi sıktı diye en çok işi yapmış olmuyor yalnız.İlla ki karakteri bu kaçarak dövüşüyor ama bir yerden sonra bu karakter de artık gözünü karartsın diyorsun bir ben demiyorum bunu ya görüyoruz bölüm yorumlarında Karasakal'a eksi yazdıran yazdırana bunları ben dile getirince mi garip kaçıyor?

Bu onu başarısız veya balon yapmaz benim gözümde.Akıllı ve kurnaz yapar.
Karakter gelişimi olarak öyle bir yol seçti Oda; o yüzden Kara Sakal'ı anlayacak bir şey yok, şimdiye kadar yeterince güç elde etmiş olması lazım. Adam kendini ve tayfasını gereksiz yere tehlikeye atmıyor ama tek bir ciddi savaşa girmeden One Piece'i mi bulduracak Oda buna. Shanks'a saklıyor heralde bu herifi.

Egghead'de bizimkilerin tavuğuna laf atsalar; tayfaya yeni adam aramak zorunda kalır bu Kara Sakal.

BB'nin serinin en billurlu karakterleri kadar çapı yok. İradesi de haki seviyesi de zirveyi görmez. Ama her ne boksa vücudunun garipliğinden bahsedildi, vurdu mu oturtan ekstrem dayanıklılığa sahip bir azman çıkacaktır büyük ihtimalle. Çapını bildiğinden kendini adam edecek en kral meyveleri yemiş. İkisinin uyanışıyla birlikte kıvama gelir.

Ölü adama mermi sıktı diye en çok işi yapmış olmuyor yalnız.İlla ki karakteri bu kaçarak dövüşüyor ama bir yerden sonra bu karakter de artık gözünü karartsın diyorsun bir ben demiyorum bunu ya görüyoruz bölüm yorumlarında Karasakal'a eksi yazdıran yazdırana bunları ben dile getirince mi garip kaçıyor?
Karasakalın olayı ölü adamı ölü haline getiren olaylar zincirini başlatan kişi olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık