G4 luffy kaiodan tek yedi.Aramaki hibrit Kaido ile kafa kafaya giden g4 Luffy'yi eziyor buna göre. Çok da şey yapma
G4 luffy kaiodan tek yedi.Aramaki hibrit Kaido ile kafa kafaya giden g4 Luffy'yi eziyor buna göre. Çok da şey yapma
Kılıç koklamak burnu etkiler zannediyordum.Gözler de gitmişG4 luffy kaiodan tek yedi.
Umarım o zincirler deniz taşındandır.Koby'nin zincirlerinden kurtulamaması o kadar rahatsız etmişti ki bölümden zevk alamamıştım. Hancock'u yakalaması Koramiral terfisi için güzel bir bahane olurdu Oda o fırsatı es geçmişti. Beklentim var çocuk senden yap bir şeyler.
Elinde zincirle ortalıkta dolaşıyor. (Boşa dolaşmasa da) Don Krieg'i aşamadı mı bu çocuk hala? Umarım sonradan meyve yemiştir veya deniz taşı hakiyi de olumsuz etkiliyordur.
Hiç aksiyon almadan sadece izlemek, sağlam Dragoncuymuşsun dostumHergun girip teker teker tüm yorumları okumaya calisiyorum galiba tek hobimsin onepiece ve korsanfan... Teşekkürler hepinize...
Law'ın tayfası ölse üzülür müsünüz, yoksa tayfasından kurtulduğu için sevinir misiniz?Benim içim şöyle rahat. Law fanları hazır olun, hype, üzülecek ya da mutlu olacak vb. şeyler denmediğine göre normal bir şeyler var. Tayfası da sıyrılmış olmalı.
Bana açıkçası çok dokunmaz, Law'a motivasyondan iyi de olur hatta. Ama genel dünya kitlesine göre üzülen olur bence.Law'ın tayfası ölse üzülür müsünüz, yoksa tayfasından kurtulduğu için sevinir misiniz?