Fenerbahçe ile olan ilişkim bu tansiyonda ilerliyorWb'nin 4. bölük kumandanının ahı tuttu hoş o yeseydi yami yami yi karasakaldan daha iyi kullanırdı en azından meyve ziyan olmazdı.
Fenerbahçe ile olan ilişkim bu tansiyonda ilerliyorWb'nin 4. bölük kumandanının ahı tuttu hoş o yeseydi yami yami yi karasakaldan daha iyi kullanırdı en azından meyve ziyan olmazdı.
Senin gibi fanı varken hatera ihtiyacı yok Karasakalın usta.Yansın kül olsun acıksın yiyecek yemek bulamasın tayfası onu yüz üstü bıraksın normal halk ayakları altında çiğnesin bu vasıfsızı.
Bb kimseyi esir almasın Cobyi esir aldı tayfasından oldu lawın tayfayı da esir alırsa Sengoku da gaza gelir aynı tarifeyi uygular diye korkuyorum.Law’ın tayfası ne oldu acaba, onlar arkada kaldıysa esir alır BB
Abi BB çok ah aldı WG’den çok düşmanı oldu dikkat et tenhada kıstırırlarsa meydan dayağı çekerler. Adamın yapmadığı pislik kalmadıBb kimseyi esir almasın Cobyi esir aldı tayfasından oldu lawın tayfayı da esir alırsa Sengoku da gaza gelir aynı tarifeyi uygular diye korkuyorum.
Tüm kemiklerini kırsınlar aç köpeklerin önüne atsınlar bu kadar vasıfsız karakterin yaşamaya hakkı yok.Abi BB çok ah aldı WG’den çok düşmanı oldu dikkat et tenhada kıstırırlarsa meydan dayağı çekerler. Adamın yapmadığı pislik kalmadı
Seriyi bırakman için bir sebep olur adam yaşadıkça daha çok acı çekiyorsun.Tüm kemiklerini kırsınlar aç köpeklerin önüne atsınlar bu kadar vasıfsız karakterin yaşamaya hakkı yok.
Hiç var olmasaymış daha iyiymiş Usopp fanı olsam bu kadar stres çekmezdim.Varlık gösteremeyeceksen ne diye iki tane meyve yedin savaş bitmiş yenmişsin yendiğin adamı nasıl elinden kaçırdın.Poneleri de alamamıştır bu salak.Seriyi bırakman için bir sebep olur adam yaşadıkça daha çok acı çekiyorsun.
Adam aile kurmak istiyordu ama Türk dizilerindeki gibi bir aile olmuş bu.beyazsakalın tayfasından kim varsa hep kendini harcatmış. marco shanks'e katılsaymış şimdi paraya para demezmiş. ace öldü. beyazsakal gereksiz bir çarpışmaya girdi. karasakal zaten sürekli gereksiz şeylere bulaşıyor