Erwin Smith 17 Nis 2023 #11 Güzel bölüm artık buna da laf edilmez. Garp vs Aokiji'den çok, diğer komutanlara dalmasını beklerdim. Bu dövüş fazla yüzeysel olur. Ciddi dövüşmezler.
Güzel bölüm artık buna da laf edilmez. Garp vs Aokiji'den çok, diğer komutanlara dalmasını beklerdim. Bu dövüş fazla yüzeysel olur. Ciddi dövüşmezler.
Dracule Mihawk 17 Nis 2023 #12 Lawın yenileceği belliydi. Meyvesini alacaklar mı bakalım. Umarım alırlar ve shiryu çift meyveli olur bir şekilde. Bu arada garpla dövüşen kuzan olduğuna göre kuzan > shiryu denebilir.
Lawın yenileceği belliydi. Meyvesini alacaklar mı bakalım. Umarım alırlar ve shiryu çift meyveli olur bir şekilde. Bu arada garpla dövüşen kuzan olduğuna göre kuzan > shiryu denebilir.
Mercury 17 Nis 2023 #13 Law'dan kurtulmamız bile bölüme iyi demek için yeter de artar. İnşallah ölmüştür.
Starrk 17 Nis 2023 #15 Sonunda bi amiralin yenilişini göreceğiz. Yenen kişi iradesiz dede. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Sonunda bi amiralin yenilişini göreceğiz. Yenen kişi iradesiz dede. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Tiksav Lee 17 Nis 2023 #17 Ben o adam 3 Amiralin yapamadığını yaptı Marcoya dediğimde ağız bükülüyordu. Üçünün oturduğu koltuğa tek oturdu. Ben üç amiral ederim demekti o. Prime Garp, tüm yonkoları mezara gömer
Ben o adam 3 Amiralin yapamadığını yaptı Marcoya dediğimde ağız bükülüyordu. Üçünün oturduğu koltuğa tek oturdu. Ben üç amiral ederim demekti o. Prime Garp, tüm yonkoları mezara gömer
Soldier Boy 17 Nis 2023 #18 Aokijinin BB'nin adamı olması hiç hoş olmadıya. Hâlâ devrimci çıkar diye umudum var ama . Garp teke tekte Aokjiyi harcar ama shiryuu bir şeyler yapar gibi. Bakalım nolcak.
Aokijinin BB'nin adamı olması hiç hoş olmadıya. Hâlâ devrimci çıkar diye umudum var ama . Garp teke tekte Aokjiyi harcar ama shiryuu bir şeyler yapar gibi. Bakalım nolcak.
William cutting 17 Nis 2023 #19 Oda en güçlü isimleri çizdim demişti, 10. kaptan aokiji ise Shiryu>aokiji ? @Miyata Ichiro @Montana
Taha Serin 17 Nis 2023 #20 Kuzan kolpadan yenilmediyse, karasakal korsanları naneyi yedi olarak yorumladım.