Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar en azından kaptanlarını son ana kadar korumasını biliyorlar. Kid ve Killer tek yerken Heat ve Wire ne halt ediyorlardı acaba.
Bm Kid ve Lawı döverken iki tayfada alıyordu hüü hüü modundaydı. Bir farkları yok yani kıyasa gerek yok iki tayfada rezalet. Killer farkıyla Kid daha iyi durumda ama bu da net.
 
Luffy ve dolaylı yoldan esrafinin fanlariyla baş edemezsin, adam Garp diğer ikisiyle denk ama Kaido BM tü kaka belki Xebec belki Ryuma diyor, ne anlatıyorsun daha :)

Bana göre en mantıklı değerlendirme döneme göre yapılmalı.
JB kendi döneminde
Ryuma (JByle aynı dönem değildi sanırım) kendi döneminde
Xebec kendi döneminde
WB - Roger (bence WB daha güçlü) kendi döneminde
Kaido - BM (Kaido kesinlikle daha güçlü) kendi döneminde

Zirveler. Bunların birbiriyle teması olmadığı için donemlerarasi kıyaslama yapmak kesin sonuç vermez ama fikir verir. Bana göre mangada anlatılana, karakter tanıtımına ve feat gösterisine göre Kaido tüm dönemler içinde en güçlüsü, bu şahsı yorum tabi, yeni bir şey görürüz belki ben de fikir değiştiririm :)
Ne op trollüğün bitti ne de patlamaya doydun dostum. Hadi Op'u troll vs diye geçelim aşığı olduğun eserde dahi sana Ichiryu'nun gücünü anlatamadık. O yüzden ne dense boş takıl sen böyle
 
Yahu ne alaka alla halla.. Lawda direkt ultisini açtı karasakala Kid'de aynısını yaptı. Teach geleceği göremiyor maalesef. Shanks geleceği gördüğü için direkt hamle yaptı Kid, Law ve Teach üçlüsünden daha hızlı olduğu da açık zaten.

Kid sayı dezavantajına sahipti müttefik kuvvetleri aradan çıkarmaya oynadı.
Law yarım kadro tiiçler denizaltı sahibi olarak suda savaştı.. yani şartlar denk sanki de kıyas yapıyorsun
Kid çer çöpe tayfasını göndermek yerine kendi ulti açtığı için Shanks hamle yapacak zaten. Kid'in aklı böyle. Dövüşümü izlemeye geldiniz diyen adam burada da her şeyi kendi yapmak istemiş. Tayfası da ya saklanmış ya da kaptanını kurtarayım derken tek yemiş.
 
Bm Kid ve Lawı döverken iki tayfada alıyordu hüü hüü modundaydı. Bir farkları yok yani kıyasa gerek yok iki tayfada rezalet. Killer farkıyla Kid daha iyi durumda ama bu da net.
O kısım doğru fakat Kid in tayfadan Killer ı çıkarsak tayfası Law ın tayfasından daha beter bence. En kötü ihtimalle bile tayfanın salya sümük poneleri Tiç e teslim edeceğini düşünmüyorum.
 
Defalarca savaşmaları doğrudan denk oldukları manasına geliyor mu peki? Şu an Luffy; Lucci, Smoker ve Croco ile defalarca savaşmış oldu. Bunlara denk mi oluyor? Zirve Roger Vs Garp yorumun aslında benim tam olarak bahsettiğim şey. O ufak farkı yaratan duruma güzel bir örnek vermişsin. Yonkouları daha yakın görüyorum. Çünkü hepsi Roger-Babalık seviyesine aday olan kişiler. Öncelikle ben seviyeleri belirlerken hepsi birebir eşit manasında demiyorum. Zirve Garp da bu seviyenin tepesindeki kişidir. Mesela burada Kaidou meselesi var. Bu zamanki Kaidoyu Roger ölümüne zorlanmaz mı? Veyahut Rogerın zirve dönemine benzeyen Shanks. Ben burada senin aksine yonkou seviyesinin Babalık-Roger seviysine daha yakın olduğunu düşünüyorum.

Kendimle ilgili bir şeyden bahsedeyim. Ben seriyi ilk okuduğumda Garp ile Rogerı Babalık gibi eşit koyuyordum. Sebebi de senin yukarıda bahsettiğin çevirinin yanlışını okumam. Orada bir çok defa savaştık yerine ölüme getirdik falan diyordu. Hatta hararetli savunuyordum yıllar yıllar evvel. Çevirinin doğrusunu görünce işte ilk o zaman şerh koydum. Ve net bir şeyler görmeyi bekledim. Benim açımdan Garp ile ilgili ilk net sonuçlan şu an görmeye başladım. Pardon birde Tanrı Vadisi olayı var. Onu demeyi unuttum. Öncesinde 500 milyonluk Don için antrenmanlar falan gördük ya. Yoksa Garp’ın gücünden zerre şüphem yok.
Doğrusu o zaten. Benzer cümleyi bugün Aokiji kurdu Akainu dövüşü için. Eski viz çevirilerinin iyi olmadığını bizzat şu anki çeviren demişti.
 
Şu Garp, kilo kilo no mi yese tek yumrukla indirmeyeceği karakter kalmaz :oleyo2:

Elini 10 megaton yapıp hakiyle bir koysa direkt mezara yollar.
 

"Kuzan tüm gücünü kullanmamıştır, ciddi değildir" diyen arkadaşlar gelen sayfaya iyi baksın. Garp, Kuzan ölür falan diye çekinmiş olacak ki, fırsatı olmasına rağmen yumruk atmamış.
Guncel Garp > yonko kesin bence su panelden sonra.
WB ye en guclu unvani Garp istemedigi icin verilmistir ayni amirallik istememesi gibi.
Onune cikani tekliyo adam bu sefer yumruk atmadan teklemis, acimis Kuz
Son olarak o hiz ne be dedem sen Kizarumusun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık