Karılıyorum, Kuzan’a en ters tayfa. Bayağı kötüler, Kuzan gibi iyi biri için.Kuzan'ın Karasakal'ın komutanı olmasının mantığı nedir ki? Ne getirisi olabilir? Özellikle Devrimciler varken.
Garp ezer.En çok @Kuzan reisin yorumlarını merak ediyorum. Bakalım nasıl yorumlayacak?
Garp dövecek rakip kalmayınca kendine sağlam öğrenciler yetiştirip, onlarla kapışıyor.Garp öyle büyük adam ki korsan fanları bile sırf garp gömmek için Aokiji övüyor. Bu büyüklük halis mı hocam
No no no wait wait wait.Aokiji'nin sağ kollar kapağında olmaması, Sanji >> Zoro'nun yolunu açtı diye yorumladım.
@Montana @II. Invictus
Karasakal tayfası 11, Hasır Şapkalar daha 10. Belki Zoro’dan güçlü bir savaşçı, belki Yamato gelecek, combatant olarak tayfaya.Kuzan bence bilerek salmıştır. Öyle bir bölümde yenilmez yenilse bile Garp'ın ayakta durmaya anca mecali kalır. Yalnız Shiryu>Aokiji oldu galiba cidden.
Bu Teach @BirGaripMami'nin dediği gibi garip bir karakter. Yonko olur Amiral diye anılmak ister, ada işgal eder WG'ye bağlı bir kral olmak ister. Her seferinde şaşırtıyor bizi.Teach, emrinde amiral olduğu halde, kendisine "filo amirali" değil, "amiral" dedirtiyor. Bu durumda, Akainu>Teach diyebilir miyiz? Hem onun emrinde 3 amiral var. @sensey
Gura Gura olmasa donuyordu.Garp MF savaşında öğrencisini yollamış WB tutsun diye. Tartışmalar biter umarım @Whitebear D @Dattebayo..! @Alpamis