Sayfaların yeri yanlış .Bölümü okudum da Garp vs Kuzan dövüşü çok garip işlenmiş. Dövüşü iki parçaya ayırıp sonucu başa, başlangıcı sona koymuşlar. Niye öyle yapmışlar anlamadım.
Sayfaların yeri yanlış .Bölümü okudum da Garp vs Kuzan dövüşü çok garip işlenmiş. Dövüşü iki parçaya ayırıp sonucu başa, başlangıcı sona koymuşlar. Niye öyle yapmışlar anlamadım.
Dağlama gibi duruyor buz yarası gibi değil daha değişik çizmesi lazımdı benceBuz, soğuk yakıcıdır zaten. Normal öyle izler bırakması.
Ara öncesi kim hakisini gösterdi ki? WB'nin saldırısını durdurmaları yeter işte. Oradaki haki çemberi boyutu WB vs Roger gibi aşırı büyüktü, normal bir haki değil.1081 bölüm boyunca Akainu'dan, Kuzan'dan, Kizaru'dan ve Aramaki'den meyve gücü dışında bir Haki yeteneği gördün mü? WB'nin saldırısını üçü birden karşılamaları dışında.
Kondurtmamak ne? En çok ben isterim Garpı da severim. Garp ile ilgili bazı soru işaretleri olduğu için kafamda hep şimdilik yonkou seviyesine koydum. Hayır sanki adama amiral seviyesi dedim gibi tepki veriyorsun. Xebec ve Ryumaya da katılıyorum.Mesele beğenip beğenmemek değil mesele senin ötesine konduramıyor olman. Adam üç karakteri ayırdı işte. Roger, Garp, Wb. Bunların yanına belki Şebek'i belki de Ryuma'yı eklersin bir.
Laf arasında laf çarpmış denizcilere.Hayır sanki adama amiral seviyesi dedim
Kimler? Ben 4 kadar göremedim.Kuzan bölümde kaç kişiyi çerez niyetine yemiş ya sayamadım 4 mü oldu
Kid ve Law'ın rotaları değişse ve Law, Shanks'tan tek yese yine Law övülürdü. Kid ise Tiç karşısında varlık gösterse bile yine mi robot diye söverlerdi. :/Kid ve Law İttifak kurup, Law'ın gittiği rotadan ilerleseydi. Kara eşşeği yenebilirlerdi.
Bb tayfasına verdiği ayar Aokiji için show sayılmaz. Amiral bu.Yumruk harici Showları Aokiji yapmış.Garp'ta show göremedik.