Kuzan'a bak, "sen bir de karşı tarafı gör," kolpası sıkmış resmen.
iyi ki de mf’de tereddüte düşmüş ve zayıflık göstermiş ya göstermese WB’nin hali ne olurdu Allah’a erken havale.Garp Marineford savaşında zayıf olduğunu kabul etmiş diye yorumladım. @ch3rlo Buna da birşey diyemezsin herhalde dersen taş olursun.
Aile saadetine bak, gün gelecek bu adamlar birbirini yiyecek.Bu paneli çok sevdim Tarantino filmlerinden fırlamış gibi. Biraz sonra ortalık birden karışıp etraf kan gölüne girecekmiş gibi bir ortam var.
Amiraller meyve gücünden ibaretler. Garp bunlardan çok üst seviye. Tıpkı Yonkou'lar gibi sağlam Haki'si var.Amiral>Yonko tescillendi bu bölüm.
Ben demiştim ama filmde Sakayı çıplak görsek onun da vücut meftadır diye.. iksii birbiri için ölümcül rakipler bir hatands kol da gider bacak da...Kuzan'a bak, "sen bir de karşı tarafı gör," kolpası sıkmış resmen.
Adamların meyvesi dışında bir yeteneği yoktur işte bak Garp vura vura adam edecek Kuzan'ı.Kuzan Cracker'dan sonra Teach'in komutanlarını da teklemiş. Aramaki ile Kuzan iyice tekleme ustası çıktı. Umarım Kizaru'dan da görürüz böyle bir sahne.
Kuzan'ı Garp eğitmiş. Adama gidip meyve öğretecek değil ya? Kuzan'da da sağlam haki var.Amiraller meyve gücünden ibaretler. Garp bunlardan çok üst seviye. Tıpkı Yonkou'lar gibi sağlam Haki'si var.