40 derece ateşi varmış usta. Buz yapamamış. Handikaplı dövüşmüş.Meybuz fırlatmış sadece reis o kadar abartma
40 derece ateşi varmış usta. Buz yapamamış. Handikaplı dövüşmüş.Meybuz fırlatmış sadece reis o kadar abartma
Akainu'nun vurduğu yer hala yanıyormuş40 derece ateşi varmış usta. Buz yapamamış. Handikaplı dövüşmüş.
Adamla yanına birini almadan dövüşe girmiyor diye dalga geçiyorduk yeni bi boyut açıp karşısına kendi adamını koydu. Bunların birbirinde vivre kartları bile vardır yalandan savaşıyorlarGarp niye hiç düşmanıyla dövüşmüyor , ya yardım alıyor ya da rakibi silah arkadaşı. Serinin en torpilli karakteri , bari bir şey yapabilse.
Garp ı görünce altına kaçıran Wb i savunan birimi bunu diyor?Garp niye hiç düşmanıyla dövüşmüyor , ya yardım alıyor ya da rakibi silah arkadaşı. Serinin en torpilli karakteri , bari bir şey yapabilse.
Kuzan Garp'ı öldürecek kadar görev manyağı bir adam değildir bence. Garp planı bildiği için işler sarpa sarınca kendi öldürmesini söyleyecek bence plan bozulmasın diye.Kuzan'ı bende severim ama Garp'ı ciddi anlamda düşman gibi görüyorsa büyük ayıp eder. Rol yaptığını varsayıyorum.
WB'yi öldüren adamla 10 gün savaşmış adama net üstünlük kurmuş.Wb-Roger peşine Rayleigh geldiği tescillenmiş resmen.