Eskidendi abi eskidennn(Behzat ç edit)... skskkskskEskiden olsa senle ben: Garp böyleyse, Ryuma nasıldır kim bilir...
Jfjfjfjfk
Eskidendi abi eskidennn(Behzat ç edit)... skskkskskEskiden olsa senle ben: Garp böyleyse, Ryuma nasıldır kim bilir...
Jfjfjfjfk
Aktif birisi değilse adını yeni duymamız normal.Seriye birden böyle birinin damdan düşer gibi düşmesine ne diyorsun? Yeni dünyada böyle bir adam var namını yeni duyduk.
Mihawk vs Garp?İleri seviye kral haki>geri kalan tüm güçler. Hem etki anlamında hem de görsel olarak. Meyvesiz, sadece hakiyle dövüşen karakter karizması bir başka oluyor.
Bu herifi daha göremedik, olabilir.crocus drinking with someone - Google'da Ara
www.google.com.tr
Yanık suratlı adam bu büyük ihtimalle
Niye efsane diye bilinmemesi saçma olsun? Kaldı ki adamın eylemleri söylenti. Herkesin konuşacağı bir adam değildir. Sadece pone arayan insanların ilgisini çekecek biridir.Birkaç kişi gördük çünkü damdan düşer gibi geldi. Bir efsane bu, bilinmemesi saçma. Girdap ile gemileri batıran siyah bir gemi. Bunu duymamız lazımdı önceden. İsmini cismini bilmemize gerek yok.
Sadece imparatorlar bilse makul ama Kid ile Killer biliyor. Law ve Robin’in reaksiyonuna göre onlar da biliyor. Yeni duymamız bana saçma geldi.Aktif birisi değilse adını yeni duymamız normal.
Luffy ile 1.dereceden alakalı bir zirve ismi, sadece Zoro ile alakalı bir isim alamaz maalesef.Mihawk vs Garp?