Beğendin mi döğüşü ?Birileriyle dövüşmeden bina yıkımını abartmaya gerek yok. Yc4 rakibiyle kapışmasını merakla bekliyorum.
Beğendin mi döğüşü ?Birileriyle dövüşmeden bina yıkımını abartmaya gerek yok. Yc4 rakibiyle kapışmasını merakla bekliyorum.
Shiryu Garp'ı tüm tayfadan daha iyi tanıyordur.Ya hile hurda peşinde koşar ya da geri çekilir.Shiryu'dan hareket beklemem açıkçası. Garp'ı görünce beti benzi atmıştı. Shot ile Wolf daha önce Garp'ın yumruğunu yememiş olacaklar ki, kafa atmışlar.
Arşivci mi kesildin şimdi de başımıza. O devde bir şey yoktu zaten ciddi rakipte konuşuruz.Beğendin mi döğüşü ?
Umarım burnu biraz düzelmiştir.
Adam sonuçta donanmada adına çalışmış eski bir denizci muhafızı. Hemde en mühim yerde görev almış rütbeli birisi. O Garp'ın ne olduğunu bildiği için sanıyorum ki en son dediğin gibi yapacak topuklayacaktır.Shiryu'dan hareket beklemem açıkçası. Garp'ı görünce beti benzi atmıştı. Shot ile Wolf daha önce Garp'ın yumruğunu yememiş olacaklar ki, kafa atmışlar.
Yok be ilk sayfada duruyordu.Nasıl bir heyecanla girdiysen konuya hemen ilk yazanlardan olmuşsun.Arşivci mi kesildin şimdi de başımıza. O devde bir şey yoktu zaten ciddi rakipte konuşuruz.
Ben onun yerinde olsam görünmez olur bir kenarda Garp'ın gitmesini beklerim.Shiryu Garp'ı tüm tayfadan daha iyi tanıyordur.Ya hile hurda peşinde koşar ya da geri çekilir.