Yerimi aldım. Ama gece daha rahat yazarım.Kid tayfasına bakıp ona göre davranın bence : )

Yerimi aldım. Ama gece daha rahat yazarım.Kid tayfasına bakıp ona göre davranın bence : )
Law ı severim.Şanlı savunmanız için başarılar.Yerimi aldım. Ama gece daha rahat yazarım.![]()
Tam spoiler düşsün katılacağım
Şöyle bir gösterelim kendimizi. O yüzden çağırdım. Aksi durumda kaçan/bırakan lobi olmayacağız diğer lobiler gibi. Farkımız bizim şeklimizLaw kid değil teach shanks değil poneglifleri bile alamamış olabilir karasakal içim rahat bekliyorum![]()
Sıkıntı yok Nika tüm sorunları çözer Bb ölümünü hızlandırmak için oraya gider.BB Egghead’e geliyorsa Luffy’de tehlikede demektir.
Meyve iptali var G5’e sokmaz, o sıkıntı.Sıkıntı yok Nika tüm sorunları çözer Bb ölümünü hızlandırmak için oraya gider.![]()
Oda'ya güveniyorum bulur bir çözüm yolunu.Meyve iptali var G5’e sokmaz, o sıkıntı.
Adam kaybettiği halde Luffy sayesinde amacına ulaşacak.Şaka gibi.Kid kaybedince gemisi bile yok oldu.Doğruysa bizim tayfanın başına yine bela olacak. Resmi olarak katıl da yancılıktan kurtul bari Law.