Bağlantılar @Skywalker oluyor.Merak eden varsa...Hallederiz xD ben yapamasam da bağlantılar var.
Bağlantılar @Skywalker oluyor.Merak eden varsa...Hallederiz xD ben yapamasam da bağlantılar var.
@Dattebayo..! John Wick mod açılmış.Tanrı düşmanına merhamet etsin.Yav hehe. Sana ne anlatıyorsam ben. Patlamaya hazır ol. Seni patlatmak için muhteşem videom var elimde caps konusuna atmak için.
o değil de kendini iyi sıyırdı ha, Law yeniyor bilgisi mi aldı acaba bir yerlerden?Bağlantılar @Skywalker oluyor.Merak eden varsa...
Görünmez takılıp muhabbete girmiyormuş Teach ile.Karasakal gibi kaptanın salaklıklarına dayanıyor daha ne yapsın.
Karasalal'ı kaptan olarak görmüyorum dedikten sonra meyveyi aktif tutmak zorunda kalmış.Görünmez takılıp muhabbete girmiyormuş Teach ile.
Sen ne komik şeysin öyle.Şakada yaparmış.Kıyamam.Son dakika duyum aldım Garp, binalardan sonra köprü ve üst geçitleri yıkmış. Çok büyük çar defterime kitabıma
Montana da var belki bir sürpriz isim daha He bütün olayı çözdün Mr.Dedektif xDBağlantılar @Skywalker oluyor.Merak eden varsa...
40 yıl düşünsem şöyle karakter övemem yav gerçek Karasakal Fanı işte .Karasalal'ı kaptan olarak görmüyorum dedikten sonra meyveyi aktif tutmak zorunda kalmış.