Ben bilmem,Tümen komutanlarını alamadıktan sonra sabaha kadar bina yıksın eksi yazar.Bahriye gahramanı garp.
Basit olacağından böyle bi senaryo vermez bize. Hancock'ta yapmıştı yakın zamanda tekrarını yapmış olurdu olsa.Hiçbir türlü oluru yokmu ya daha bu adam zirvesini görecek diyorduk göremeyecekse yap roomu denize doğru da bitir işi uzamasın mesele daha.
Sayı üstünlüğü konuşur 4 kişi demek Garp tehlikede demek.Garp adayı süpürür aksi halde komik olur . Roger ile ölümüne dövüşmüş adam yaşlı olsa bile 4 tane tümen komutanına kaybedecekse işimiz var . Rayleigh sahnesine bakınca Garpın buraları yok edeceğini düşünüyorum.
ne kadar yaşlı olursa olsun bu adamların pili öyle kolay bitmiyor .Rayleigh kaptanlarına bu tehditi vermişken geri adım attırmışken ,bunlar cacık .
Kid denizdeki manyetik alanı Magneto gibi kontrol edip dev pervaneler oluşturup, o pervaneler ile girdap oluşturuyor diye yorumladım
Gürültüsüz gitmez paşam, arkasında korsan leşlerinden bir yığın bırakır.
Ben Garp yerinde olsam öleceğimi anladığım an yere vura vura Dünyanın merkezine kadar yol açarım, zaten çoğu meyve kullanıcısı denizde boğulur giderlerGürültüsüz gitmez paşam, arkasında korsan leşlerinden bir yığın bırakır.
Demiştim abi. Oda kidi yediyse lawi yemez. Kaçağı belliydi