Banlı olduğu zamana denk geldi neyse ki.Crocodile'ye girme çok tehlikeli bir lobisi var Tek kişilik ordudur.
Banlı olduğu zamana denk geldi neyse ki.Crocodile'ye girme çok tehlikeli bir lobisi var Tek kişilik ordudur.
Luffy’den önce korsan kral olacak diyenler var.Ölecek ondan yana sıkıntı yok ama yükselişini görmeden ölmesin 40 yıllık hayatı boşa yaşamış olacak.Karasakal harici neredeyse tüm karakter kendi çapında zirveyi gördü karasakal üvey mi o niye görmesin.
Bekleyip görücez eğer ki yükseliş gösteremeden ölürse Korsanfan ahalisi önünde Kaybedenler Kulübü Liderliği madalyonunu tören eşliğinde almaya hazırım.Garp'a bir şey yapamasa bile Luffy ile dövüşmeden önce önemli bir icraat yapar. Ana karakterle karşılaşmadan önce parlatılmayan bir tane önemli villain hatırlamıyorum ben manga tarihinde. Seninki bir ilki başarmazsa onun da günü gelecek, sabır.
Olur ama franchising stili tek bir ada üzerinde şube açmış gibi kral olurLuffy’den önce korsan kral olacak diyenler var.
Teach şansı bulaşmış bana'da o zaman.Banlı olduğu zamana denk geldi neyse ki.
Benim aklımda da hep Teach’in One Piece’i bulup Roger’ın aksine suratını asacağı bir sahne canlanıyor.Olur ama franchising stili tek bir ada üzerinde şube açmış gibi kral olur
Teach fanları seriyi bırakmaya bahane bulduğu için sevinir hattaTeach fanları dediğin toplasan 10 kişi biri de ben düşse çokta bi kayıp olmaz.
Benim aklımda da hep Teach’in One Piece’i bulup Roger’ın aksine suratını asacağı bir sahne canlanıyor.
İlginç olurdu ama en fazla raftelde denkleşip ölümüne dövüşürler orada işi biter BB ve ekibininBenim aklımda da hep Teach’in One Piece’i bulup Roger’ın aksine suratını asacağı bir sahne canlanıyor.
Yalan yok taşa takılıp öldü dese kabullenip seriyi bırakacam hiç sorgulamam öyle ölüşünü dahi karasakalın.Teach fanları seriyi bırakmaya bahane bulduğu için sevinir hatta