Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım ama ben sanmıyorum net bir şey göreceğimizi. Bölüm Garp odaklı belli.
Flashback olarak vermeyecekse gösterir. Ya da belki replik atar ortaya. Big Moma söylettirdiği gibi. Beponun üstüne binmiş Law resmi atılmıştı. Kaçmaksa bu nasıl kaçtıklarını gösterir belki sadece sonra geçer Garp için.

Sertlik mi :D Abicim sen hiç fizik ve kimya dersi aldın mı ya. Sence sertlik mi tartışıyoruz burada? Algı diyor bir de. :D

Moby Dick, baktığım kadarıyla 160 metrelik "TAHTADAN" bir gemi. Garp'ın fırlattığı şey saf demirden oluşuyor, bir gülle. Boyutu da Sunny'nin en az iki katı. Sunny 56 metrelik gemi.
O iki hareket hiçbir şekilde kıyas kabul etmez yani, aynı cümlede anılmaları bile ayıp.

Yahu tahtadan yapıldı diye hafif mi sanıyorsun bir gemide topu vs birsürü şey var denizci gemilerinde kairoseki bile var metalden olduğu söyleniyordu.Koskoca Wb gemisinin o kadar basit olması imkansız.Zaten sonuç olarak ikisi de bir kuvvet durdurmanın ağırlık kaldırmadan farklı olduğunu düşünmüyorum kuvvet olarak.Coup de burst misali güç olduğunu düşün durdurması kolay olmaz o ağırlıkta yapıları.Burada Garp’ın yaptığını küçümsemiyorum beyazsakalın yaptığı kuvvet gösterilerinin azımsanmayacak olduğunu söylüyorum.Gemi olayını tonla yarayla yapıyor mesela bunu da hatırlatmakta yarar var.Yine 10 metrelik devi kafasından tutup tek eliyle geriye atıyor falan basit şeyler değil bunlar.Mangaka o konuda Garp sengoku gerisine koymaz bu adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık