Dedem daha yeni başlamış ve bölüm bitmiş.Tek yumruk bu etkiyi yaptıysa...“Galaxy Impact” Oyyşşşşşş,şşşşşşşşş @William cutting @Dattebayo..! @Whitebear D @II. Invictus @Millennium Wizard
İlk defa Garp’ın isimli bir saldırısını göreceğiz, meraklandım.Dedem daha yeni başlamış ve bölüm bitmiş.Tek yumruk bu etkiyi yaptıysa...
Son sayfayı görmedik belki de o yumruk 4.duvarı yıkıp bölümün kalanını da silip süpürmüş olabilirDedem daha yeni başlamış ve bölüm bitmiş.Tek yumruk bu etkiyi yaptıysa...
Garp'ın gittiği her yere yıkım getirmesi daha iyi anlaşılır ve umarım şu ama Shiki mfyi dağıttı muhabbeti kapanır.İlk defa Garp’ın isimli bir saldırısını göreceğiz, meraklandım.
Shiryu, Garp'dan tek yiyecek kadar zayıf olamaz. Shiryu lakabının hakkını veren biri üzerine bir de görünmezlik meyvesinin gücüyle çok can yakacak bir hale gelmiştir. Garp'a büyük hasar atacaktır. Bu bölümün adından Garp'ın öleceği sinyalini aldım ben. Ölmeden önce son kez kahraman olarak anılacak belli ki.Garp’ın Shiryu’yu teklemesi lazım, aksi durumda Oda eyyamcının kralıdır.