Rika 3 Nis 2023 #21 Akıllarda tek bir soru. Garp şov mu? Shanks şov mu? En büyük hangisi bilmiyoruz ama çok büyükler.
Tiksav Lee 3 Nis 2023 #22 Dattebayo..! dedi ki: Garp'ın olduğu evrende koramiral olsam zirveyi gördüm der bırakırdım kariyeri orada. Genişletmek için tıkla ... Garpın olduğu evrende bana Koramiral rütbesi verilse haddim değil deyip rütbemi düşürtürdüm
Dattebayo..! dedi ki: Garp'ın olduğu evrende koramiral olsam zirveyi gördüm der bırakırdım kariyeri orada. Genişletmek için tıkla ... Garpın olduğu evrende bana Koramiral rütbesi verilse haddim değil deyip rütbemi düşürtürdüm
Murray 3 Nis 2023 #24 Oda baktı böyle olmuyor reytingler her düştüğünde karakter öldüren türk serileri gibi her bölüm farklı bi kitleye oynuyor
Oda baktı böyle olmuyor reytingler her düştüğünde karakter öldüren türk serileri gibi her bölüm farklı bi kitleye oynuyor
Hakili Yumruk 3 Nis 2023 #26 Bu mangaka ara vermek dışında bir boka yaramıyor.Garp imuya tek atsa zevk vermez.At çöpe.
Soldier Boy 3 Nis 2023 #28 Şu evrende Garp KK seviyesi değilse başka hiç bir karakter KK seviyesi değildir nokta.