Kuzan, Garp ile karşı karşıya gelse görevini bırakır Garp'ın tarafını tutar anca.Savaş mı hahahaha bunların hepsini Garp dahil Kuzan tek başına tutar.
Kuzan, Garp ile karşı karşıya gelse görevini bırakır Garp'ın tarafını tutar anca.Savaş mı hahahaha bunların hepsini Garp dahil Kuzan tek başına tutar.
Saydıkların arasında bir tek Elizabello var. O da bulunduğu arenayi yok edemiyor. Onun da 3 atağı var. İlki arenada oluyor. Areana yok olmuyor. İkincisi Pika'nın eline Chinjao ile saldırıyor yine yok edemiyor. Üçüncüsü de Zoro'nun kestiği Pika molozlarıni üstlerine düşmesinler diye uzaktan yaptığı saldırı ile itiyor. Yine böylesine yıkım yok. Sen en iyisi görsel at.Dresrosa Burgess
İzabello - King Punch
Sai
Prime Don Chinjao
Meyvesiz Sabo
Bu saydıklarımın hepsi benzer yıkımları yapabilecek karakterler
görselden yıkılan binaları çok zorlanmadan sayarsın zaten
Abartıldığını düşünüyorum
Aynen güç olarak kesin o seviyelere çıkar. Çok mantıklı.Buggy oluyor da Kata reis mi olamıyor? Koca Ananın en güçlü evladı, Luffy’nin rakibi olarak hakkıdır.
Bilgisel: O kapışmada bulundukları alandaki bir ağaç bile yıkılmamıştır. Oysa Garp tek başına daha büyük bir yıkım yapmış.BİLGİSEL: Babalık “Dünyanın En Güçlü Adamı” olarak zirve döneminde Roger ile meyvesiz kapışıyordu. Bilgisel bitmiştir.
Adamlar aynı gücü sadece belirli bir alana yoğunlaştırabiliyor işte. Garp daha o kadar geliştirememiş tekniği İşin şakası tabi ama laf atacağım diye yapma bunu reis. Aynı ligin adamları bunlar.Bilgisel: O kapışmada bulundukları alandaki bir ağaç bile yıkılmamıştır. Oysa Garp tek başına daha büyük bir yıkım yapmış.
Hepimiz öyle istiyoruz keşke ama sanmıyorum.Kuzan, Garp ile karşı karşıya gelse görevini bırakır Garp'ın tarafını tutar anca.
Ben orada ciddi bir savaş olmadı diyorum hala öyle kapıştılar deniyor. Oradan veri çıkarana böyle cevap vermek lazım işte.Adamlar aynı gücü sadece belirli bir alana yoğunlaştırabiliyor işte. Garp daha o kadar geliştirememiş tekniği İşin şakası tabi ama laf atacağım diye yapma bunu reis. Aynı ligin adamları bunlar.
Roger'ı seven adama ne oldu? Garp sever oldu, önemsemezdin sanki bu kadar. @ch3rlo @Master of Puppets @RedTeroRBilgisel: O kapışmada bulundukları alandaki bir ağaç bile yıkılmamıştır. Oysa Garp tek başına daha büyük bir yıkım yapmış.