Bana daha çok 3310 sağlamlığı gibi geldi.Saldırı adını beğenmedim android telefon modeli ismi gibi
Bana daha çok 3310 sağlamlığı gibi geldi.Saldırı adını beğenmedim android telefon modeli ismi gibi
Sonu Nokia'ya benzemesinBana daha çok 3310 sağlamlığı gibi geldi.
Buradan kaptanı için tek başına yonko adasını basıp "kahraman" ı esaretinden kurtaran o gotik kıza selam olsun .Ben son spoilerı şimdi okudum Garp bina değil kasaba yok etmiş. On dakikadır bunu bilmeden agalarla beraber Garp övüyordum abi. Kimse bizim gotik kız ve yumrukçu dede sevdamızı sorgulamasın.....
Tam bu tarz bir yorum atmaya hazırlanıyordum.
WB'nin ayağına giden Shiki, burada 2v1 atıyor.
Abi bu at ağızlılar harcayamaz da BB gelirse gidici gibi. Sonuçta artık birine icraat yapması lazım BB'nin seri bitiyor tık yok. Biz Garp'tan razıyız@Dattebayo..! Osman yıllardır beklediğin an geldi, Garp akacak ama harcatacak mangaka. Adamın adaya geldiği ekibe baksana , yeni yetmeleri kurtarmak için kendini feda edecek
Buradan kaptanı için tek başına yonko adasını basıp "kahraman" ı esaretinden kurtaran o gotik kıza selam olsun .
Bugün seni çok kibar gördüm. Biz ona halk dilinde "itlik" demeyi tercih ediyoruzBu güçle devrim yapabilecekken adam kutsallara çalışıyor... inanılmaz bir acemilik.
@Dattebayo..! Osman yıllardır beklediğin an geldi, Garp akacak ama harcatacak mangaka. Adamın adaya geldiği ekibe baksana , yeni yetmeleri kurtarmak için kendini feda edecek