O tür şeyleri her bölüm için söylüyorlar.Kemerleri bağlayın falan demişler işte.
Anca yılın bölümü geliyor felan dendiğinde ortalama üstü işle karşılaşıyoruz.
O tür şeyleri her bölüm için söylüyorlar.Kemerleri bağlayın falan demişler işte.
Raftelde diye biliyorum. Hazine ile diğer şeyler ögrenilir. Raftel sonrası dünya hükümetine savaş açılır ne kadar müttefik varsa katılır. Hükümet iner tüm gizemler biter, antik silahlar vb. luffy ölür sonra yavaş yavaş bitiş bölümleri ile biter gibi veya benzer bir seneryo bekliyorum. Tabi raftel öncesi shanks ve BB'nin aradan çıkması gerek. Oda nasıl yapıcak görücez.One Piece son bölüm bulunacak diye hatırlıyorum. Öyle ise One Piece bulunur ardından zaman atlaması olur.
Sonra bizim tayfa toplanıp Luffy nin mezarına çiçek felan bırakır. Daha farklı br durum da olabilir belli olmaz.
Alfa erkek Oruç Reis keşke bir Yonko indirse de okuyucu alfa bir karakter görse.Oruç reisi de göreceğiz herhalde.
İşte o gün geldi çattı. Çok bekledik, çok azmettik ama sonunda Smoothie reis geldi, meyvesiyle artık viski de üretiyor. Beklediğimize değdi be.
Vasco Shot