Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM bir tane h.hakili saldırı yapmadı. Kaldı ki biz daha dövüşlerini görmeden off panel ikisinin de fişini çekmişti bile. Acıyıp saldı.
Ama Bigmom yeteneği ile savaşan biri çoğunlukla ve tekniklerinin çoğunu kullandı . Ben her türlü tutarsızlık görüyorum. Kid 3 milyar ödüllü üstün körü biri ve tek yemiş . Ne bileyim vallahi bu adamın yazdığı seri artık komedi mangası gibi . Düşünmek bile istemiyorum o derece saçma geliyor.
 
Sence kılıç ustası sayılacak mı bunlar? Mihawk açısından sormuyorum; Shanks da, Roger da güçlü zaten Mihawk'tan da; kılıç ustalığı ayrımı için az biraz meraklıyım. Bunlar da sayılmıyorsa cidden kılıç ustası kalmayacak seride çünkü. :rolleyes:
Oda'nın kafasında bunlar farklı. Roger ve Shanks salt kılıç tekniğinde Mihawk'tan geridir ama işte haki yonuyle ondeler. Shanks ilk ciddi atağında haki ile saldırmış mesela.
 
E şimdi de sen Kid'i kayırmak istiyorsun? :D Shanks diğer yonkoların yaptığı ciddiyetsizliği yapmamış belli ki. Aramaki'nin ve Mihawk'ın topuklayışı da açıklanmış oldu. Adam güçlü çıktı Rıza Baba.
Kayırma isteğinden değil Law kadar varlık gösterememişse haksızlık yapmış olur Oda benim gözümde. Shanks güçlü adam da Kid'e gitti kral haki, 3 milyar ödül falan verdi karşılığında azda olsa bir şeyler göstermeliydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık