Luffy 3 etmez. Shanks 3 milyara tek slashla tek atıyor. Luffy bebek seraphime çizik atamıyor.Lufy 3 milyardan fazla eder law 2.5 milyar kidse en fazla 2 milyar
Luffy 3 etmez. Shanks 3 milyara tek slashla tek atıyor. Luffy bebek seraphime çizik atamıyor.Lufy 3 milyardan fazla eder law 2.5 milyar kidse en fazla 2 milyar
çok fazla taktı ama shanksa vallahi az bile yapmışShanksta Roger kibri var . Zaten yenilmiş adamın ekibini ve gemisini de yok ediyor.
Ya Kaido'nun o sözlerine çok takılmaya gerek yok bence.Oda kafası ne eserse onu çiziyor.Kaido'ya o sözü söylettiğini bile unutmuş olabilir şaşırmam.Kaido > All yahu tamam E. Oda Shanks'a yine tapsın da Kaido diyoruz, adamın ne şartlarda indiği belli, Shanks'ın kendine yakın veya güçlü olduğunu bilse Kaido beni kimse yenemez deyip yıllarca JoyBoy'u beklemezdi.
Kid mi tank? Ne tanklık yapmış? Çatıda tüm tanklığı zoro yaptı. Law bile daha çok tanklık yaptı kidden.Bir şey demiyorum artık roger o slash ile Oden'i teklemeyi birak o kadar büyük bir hasar bırakmamıştı, Oden ise bi yere kadar abartilabilir yav Oden'i nerede görürsen gör kid'in tek yemesi aşırı absürt bi de kid yani en büyük özelliği tank oluşu ...
Kid dediğin adam saf fiziksel yumruk,vücut kullanmıyor,tanklamıyor ki? Nasıl tank olsun kid.Bir şey demiyorum artık roger o slash ile Oden'i teklemeyi birak o kadar büyük bir hasar bırakmamıştı, Oden ise bi yere kadar abartilabilir yav Oden'i nerede görürsen gör kid'in tek yemesi aşırı absürt bi de kid yani en büyük özelliği tank oluşu ...
Zoro King'in tekmesiyle yumruguyla kendinden geçerken Kid kafasını tutup big mom'dan düz saldırı yiyordu hem de defalarca bir şey demiyorum artık tartışılacak konu değil haniKid mi tank? Ne tanklık yapmış? Çatıda tüm tanklığı zoro yaptı. Law bile daha çok tanklık yaptı kidden.
Hani capsler komiklikler yasaktı ne bu şimdiBu bölüm artı eksi yazanlar listesi;
Mihawk'a artı yazdı,
Shanks'a eksi yazdı,
Karasakal'a eksi yazdı,
Koca Ana'ya eksi yazdı.
Bölüm çıkınca eklemeler yaparım.