Tek mi yer ya da biraz da olsa varlık gösterir mi diye açabilirdin ya.@Trafalgar Law bu savaşın iddiası olmaz derken bunu demek istemiştim. Beklediğimden de beter çıktı.
Tek mi yer ya da biraz da olsa varlık gösterir mi diye açabilirdin ya.@Trafalgar Law bu savaşın iddiası olmaz derken bunu demek istemiştim. Beklediğimden de beter çıktı.
Killer daha realist. Adam dedi ona gidelim bak yoksa canını alırlar bu kez diye...Kid ne yazıkki gençliğinin verdiği gaz ve aşırı özgüvenden oluşan devasa egosunun altında ezildi.Killer bile uyardı kaç kez dinlemedi.Kendi kaşındı.Shanks bile birşey yapmayacaktı istediğini verseydi.Bile bile lades.
En zalimi karasakal benceKaido bile sadece iradelerini kırıp adamı yapmak istedi shanks'ın yaptığı işe bak şimdi hangisi daha zalim tartışmaya gerek yok bence.
Ben amiral alamaz derdim Kid için karşısına daha beterini çıkardı.İyi de BM ve Kaido’dan sonra böyle birşey bekleniyordu, shanks ile karşılaşması vs atması kolunun öcünü almak isteyeceği falan filan ama böyle bir mağduriyet ve mağlubiyet beklemiyordum.
Luffy e bile esip gürlüyordu.Luffy istese Kid i kiloyla demirciye satardı.Zaten o eşit ödül olayı tam komedi idi.Killer daha realist. Adam dedi ona gidelim bak yoksa canını alırlar bu kez diye...
Zaten ben de onu kastettim. Mesela Law kadına dönüştükten sonra farkedip de anca haki ıkınarak normale döndü. Taşlaşsa öyle bir şey yapamaz. Anca BM Kaido gibi haki canavarı olacaksın ki sırf aurasından dolayı bile meyve yeteneği aktifleşemeyecekKurtulacak hakin olsa bile yeteneğini bilmeyen adam kendini buna hazırlamaz. Geleceği göreceksin de ona göre önlem alacaksın anca
En zalimi denilen karasakal thatch ve absalomu öldürmüş seri boyunca adam shankstan da masum çıkacak diye korkuyorum.En zalimi karasakal bence