Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yin ve Yang hayırlı uğurlu olsun...Karasakal ve Luffy'nin hükümeti birlikte yeneceğine ilişkin 1000 yıllık teori böylece gerçekleşmiş oldu.

Oda yapmaz diyordum ama yaptı adam.
 
Şu ışınlanma meyvesi çok yanlış ellere düştü.Kimin nerde olduğu belli değil Kizaru o adaya gelebilmek için günlerdir yolda sen ne yaptığını sanıyorsun karasakal emeğe saygın olsun biraz.
 
Shanks serinin zirvelerinden, zaten oda shnksin üstüne titriyordu. Bb'ye bile yedirmez belki, yedirirse de hile hurdayla yedirir. Mihawk haterları için tokat gibi bir bölüm. Mihawkta serinin iskelet karakterlerinden, gücü shankstan çok aşağıda değildir.
 
Neyini düşünelim? :dd.d Adamım şovunu yaptı. Augur olmasa yenmişti de. Adamıma Big Mom katili dendi. Kimseye de denmez bir daha böyle. Augur bir daha kalkıp " gidelim mi kaptan "da demez. +larımızı topladık biz. :ehe:

Kadir Law fanlarını etiketlemende yardımcı olayım. :dd.d @yuemsa @Trao @Mistress 9 @cora-san @artyomdh
Yorum yapamıyorum ne diyecegimi bilemiyorum cok garip, garip, fazla garip
 
Shanks'i seviyorum ilk göz ağrılarımdan fakat bu şekilde işlenmesi olmamış.Big Mom'ı deviren 2 adamdan birisin imparator ile aynı ödüle sahipsin ve tek yiyorsun.Oda'nın Dressrosa'da başlayan kötü yazarlığı devam ediyor.Hikaye uzadıkça Oda dokunuşunu kaybediyor.
Shanks'i bu kadar saklamak yerine çok daha önce gücünü gösterebilirdi.Kid'e yazık oldu.
Shanks Big Momdan 3 4 gömlek üstündür aynı kefeye koymamak lazım ikisi de yonkou diye. Beyazsakal da big momla beraber yonkouydu zamanında. Ödül de zaten güç belirten bir şey değil.
 
Adaya gelen Aokiji. BB ve kalan tayfa başka yerde. Aokiji'nin yanında bir iki üye daha olabilir BB'nin şu an burada olacağını sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık