Sen seversin? Kaido seven adamsın Aydın?Teslim olan adamları öldürmüşler, tam bir ölü denizci eri üstüne basan Roger stili
Usta Wano'da Sanji ile dalga geçtiler bu adamların boş olduğunu anladım.Heat’e bak bir de Sanji ile kıyasladık, elim kırıksaydı yazacağıma. Senin dikişli suratına…
Ne hayallerimiz vardı be baba hepsi ahirete kaldı vay dünya vay.Arapça Çeviri: Anlatıcı: O gün Kidd'in Eustace liderliğindeki tayfası, Kaptan Kidd'i yendi ve onun Korsanlar Kralı olma hayalleri sona erdi ve Kidd'in korsanları tamamen yok edildi.
Nika varsa o tayfaya kainat gelse bir şey yapamaz bence . Adam 800 yolluk kehanetin başrolü .10 bolum sonra Nika da tayfami koruyamadim diye aglayacak
Yorum yapamıyorum ne diyecegimi bilemiyorum cok garip, garip, fazla garipNeyini düşünelim? :dd.d Adamım şovunu yaptı. Augur olmasa yenmişti de. Adamıma Big Mom katili dendi. Kimseye de denmez bir daha böyle. Augur bir daha kalkıp " gidelim mi kaptan "da demez. +larımızı topladık biz.
Kadir Law fanlarını etiketlemende yardımcı olayım. :dd.d @yuemsa @Trao @Mistress 9 @cora-san @artyomdh
Shanks Big Momdan 3 4 gömlek üstündür aynı kefeye koymamak lazım ikisi de yonkou diye. Beyazsakal da big momla beraber yonkouydu zamanında. Ödül de zaten güç belirten bir şey değil.Shanks'i seviyorum ilk göz ağrılarımdan fakat bu şekilde işlenmesi olmamış.Big Mom'ı deviren 2 adamdan birisin imparator ile aynı ödüle sahipsin ve tek yiyorsun.Oda'nın Dressrosa'da başlayan kötü yazarlığı devam ediyor.Hikaye uzadıkça Oda dokunuşunu kaybediyor.
Shanks'i bu kadar saklamak yerine çok daha önce gücünü gösterebilirdi.Kid'e yazık oldu.