Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks binmiş gemiye vurmuş kırbacı vurmuş kırbacı. La savaş 5 saniye falan sürdü. Gerçi buna savaş değil antrenman denir. Yazık kide kimin çocuğuysa. Zaten oje süren erkek mi olur hem de kırmızı.
 
Diğerleri rakipleri hiç ciddiye almadılar Sürekli yok siz veletsiniz şusunuz busunuz. Luffynin bu zamana kadar ki tüm rakipleri Kaido hariç tabiki. Shanks'ta geleceği görüp sinirlenmese böyle olmazdı muhtemelen. Ama ciddileşince bir Yonko gücünü görmüş olduk
Aslında insanların kaçırdığı bir nokta var. Kaidou’nun da bizimkileri öldürmek için bir çok fırsatı oldu. Luffye ilk tek atışı ve yine Luffy’nin adadan düşmesi gibi. Hatta orada eğlenceyi çok kaçırdım minvalinde sohbeti bile var. Ayrıca adamın derdi öldürmek de değildi adamı yapmaktı. Shanks ise burada geleceği görüp sinirlendikten sonra tek atıyor. Aslında Kaidouda benzer vahşeti gördük ama amacı farklı olduğu için öldürmedi süründürdü. Bu konuda Wano arkta Koca Ana biraz geride kaldı, Tüm Kek de daha fenaydı. Wano da biraz küçümseyerek ve salakça dövüştüğü için zor durumlara düştü. Ama Wano da adadan düşüşünde geri dönüşündeki o saldırıdan Kidin o saldırıdan nasıl kaçtığını unutmamak lazım. Ayrıca Law-Kid ikilisi Koca Anaya üstünlük de kuramadı. Hatta bana göre kazanamadı. Son saldırılarından sonra kadın geri dönüyordu yaktım sizi veletler diyerek. İşin özeti bu tarz durumları daha geniş açıdan ve her olayı kendi içerisinde bakıp değerlendirmek lazım.

Shanks Kaido gibi gelin dövün ehehe yapan bir karakter olmadığı için planı tutmadı tabii.
Katılıyorum. Bitirmek için oynadığında neler yapabildiğini gördük zaten. Koca Ana da biraz öyleydi bence.

Zoro sözde 2 Yonkou'nun birleşik saldirisini tankladı ama Luffy kulvar değiştirdiği için Law ve Kid'in sağ kolu gibi çizilmişti.

Kid'in bu saldırıya yenilmesi mantıksız olmuş biraz dayanabilmesi gerekirdi.

Zoro'ya bu haftada (-) yazmadan geçmemiş bölüm.
Orada aslında tamamını tanklamadı. Kılıcı ile o saldırıyı dağıttı biraz diğerlerine gelmesin diye . Ama önemli bir kısmını o yedi. Ne hale geldiği ise belli. Kid bu saldırıyı bekliyor olsaydı belki o zaman dayanabilirdi. Bu tarz saldırı beklemiyordu bence.
 
Shiryuu gorunmez olup Robin i kaçırmaya geliyor
Rahat bırakın artık şu kızı abi, usandık yeminle :) BB'nin elinde Puding varken Robin'i istemezler.

York BB korsanları ile anlaşmıştır.
yazan olduysa affola
Diğer iki ihtimal Vegapunk'u kaçırmak ve Seraphimleri kontrol etmek için Coby'i kullanmak bence. :) Puding Law'la olan dövüşte BB'nin gemisindeydi ama Coby'i göstermediler. Bu çocuğu boşuna kaçırmadı ya bu adam. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık