Killer'a üzüldüm, kaliteli karakterdi.
Ayrıca saldırıdaki dalgalanma nedir ya, Guy'ın Night Guy saldırısı gibi evreni büküyor.
Ayrıca saldırıdaki dalgalanma nedir ya, Guy'ın Night Guy saldırısı gibi evreni büküyor.
Teach görünen üzerinden gidersek Shanks'ı yenemez. Ne yapacak da yenecek daha Law'dan saldırı alıyor.Shanksın Teach için harcanması ihtimali artıyor o zaman. Ben bir birleri ile kesişmezler diye düşündüm de Shanks bildiğin Teachi(ecelini ) arıyormuş .
Konuş kral!Hala Shanks'ın kötü/hain olduğunu düşünen var mı acaba? Gerçi bu bölüme kadar Shanks'ı anlamayan bir okuyucu, bu bölümden sonra da anlamayabilir; çok da şaşırmam.
Zamanında dediğim gibi; Wano'ya gitme sebebi de, harekete geçiyoruz demesi de tamamen Luffy için. Bir yandan da BB'yi engellemek için tabii ama asıl amaç Luffy'nin yolunu açmak. Yoksa, BB'yi engellemek için bu kadar beklemesine gerek yoktu.
Adam, rakibine önce geri çekilme seçeneği sunuyor, yetmiyor; sağlık durumlarını kontrol ettiriyor, yetmiyor; gelecekte yapacakları hamleye de bakıyor ve ona göre yargılıyor. Bir insan daha ne kadar merhametli, adaletli olabilir?
Ulan adamın filosu bile mazlumlarla dolu. Bana tayfam yeter, güç için filoya gerek yok, demiş. Topunuz gelin, demiş. Kral.
Acaba Beckman da mı geleceği görebiliyor? Shanks'ın geleceği okuduğunu fark etmiş. Ya o da gördü ya da sağlam analizci.
Bu ne ilkokul seviyesi bir mizah yav !?Forumun alışkanlığını bildiğimden önden sağlık durumlarını beyan ettirdim ki sonra ama Kid savaştan çıkmıştı falan denmesin, lâmı cimi olmasın istedim.
Lâm = Kid
Cim = Killer
Lâmı cimi yok = Artık Kid Korsanları yok.