bm ortamında çay vardı,kahve vardı. Böyle kuru kuru olmuyor ne yapacağızBir bölüm sposu çıktı, ortalık karıştı.
Siyaset var, nedenini anlamadığımız kavgalar, fanların çırpınışları, BM toplantısı gibi ortam yemin ediyorum.
bm ortamında çay vardı,kahve vardı. Böyle kuru kuru olmuyor ne yapacağızBir bölüm sposu çıktı, ortalık karıştı.
Siyaset var, nedenini anlamadığımız kavgalar, fanların çırpınışları, BM toplantısı gibi ortam yemin ediyorum.
Fatih Terim yasaklansın?@Smoker bölüm çıkınca caps,youtube linki tekrar yasaklanacak mı yorumlarda? Umarım bu kural tekrar olur. Konu başlığı altında 10 tane fatih terim görmek istemiyorum
WB’ye de Kid’e de mesajcı olarak Rockstar geldi. Daha Oda ne yapsın göstermek için?Kid’den olsa olsa Charlos olur ikisi de kibirli ve ikisi de tek yiyor.
Jeton yeni düştüyse problem yok dostum.Beyler yazdığınız şeyleri daha yeni anladım.Bu yüzden mesajlarımın silinmesini istedim.
Jetonum benim çok geç düştü.Daha yeni anladım kastedilen şeyi. @Tombe @Erwin Smith benim son 5 mesajımı silebilir misiniz?
Maalesef Kid'in tayfadan Killer hariç kılımı kıpırdatmam...Yarım saattir shakanın ilkokul arkadaşını konuşuyoruz. Heat vs Roo ne olmuş diye yazan yok hiç
Yav he he WB’nin ölüsü bile zımba gibi ayakta duruyor bu Kid mi onun yeni çağ hali. İnsan yazarken utanır.WB’ye de Kid’e de mesajcı olarak Rockstar geldi. Daha Oda ne yapsın göstermek için?
Rockstar şişeye sakladığı Shanks'ın hakisiyle yenmiş diyorlar.WB’ye de Kid’e de mesajcı olarak Rockstar geldi. Daha Oda ne yapsın göstermek için?
Abi WB de bu yaşlarda Rockstar’ın gemide aşçıydı, olur öyle.Yav he he WB’nin ölüsü bile zımba gibi ayakta duruyor bu Kid mi onun yeni çağ hali. İnsan yazarken utanır.
Law'ın çöp tayfasındaki isimsiz eleman bile yonko tayfasına karşı şov yapıyordu... Ben böyle adam tayfa kayırma görmedimMaalesef Kid'in tayfadan Killer hariç kılımı kıpırdatmam...
Killer hariç tayfaya şundan olmuştur.
Değildi.Abi WB de bu yaşlarda Rockstar’ın gemide aşçıydı, olur öyle.