Kaç bölüm var ki bu sene.
Kaç bölüm var ki bu sene.
Manası…. Shanks yılıymış.Sene sonuna kadar Kid dövecek yılbaşından sonra da Shanks tek yiyecek Kid’den
Galatasaray düzelene kadar bunla uğraşacağız bi de @II. InvictusYavaştan kıvama geliyorsun sanki
Usta ben fbliyim biliyorsun... Keşke hep @Whitebear D uğraşsakGalatasaray düzelene kadar bunla uğraşacağız bi de @II. Invictus
Kaçıyo spor sohbetten GS yenilince.Usta ben fbliyim biliyorsun... Keşke hep @Whitebear D uğraşsak
Burada bütün hadsizliğine rağmen sakince yazıyorum. Öncelikle nerede olduğunun farkına var. Burası forum. Senin arkadaşların arasında özel muhabbet döndürdüğün bir yer değil. Burada hakaret vs. olmadığı müddetçe herkes birbirinin mesajını alıntılayıp cevaplayabilir. Burası 2 kişinin 3 kişinin arasında şakalaştığı mecra değil. Benimle konuşmak mı istemiyorsun, usulünce söyleresin olur biter. Gelip böyle gereksiz cevaplar vermen de kendini haksız çıkarmaktan başka bir işe yaramaz. Onun dışında anlama anlamama meselesine girip bu meseleyi daha fazla uzatmayacağım zira konuyu sapıtıyoruz, ayrıyeten diyeceğin bir husus varsa özelden yazabilirsin.Bir daha haddin olmayan ve anlamadığın 3 kişinin konuştuğu şakalaştığı konulara balıklama atlamazsan sevinirim.En azından içinde benim olduğum...