Bölümde shanks yokmuş. Sadece Shanks'in slashı varmış. Rockstar yerine elçi olarak slash göndermiş. Kid, slashla muhattap olmuş, slash abi ben ettim sen etme demiş. Slash durur mu? Yapıştırmış kendini!
Kid bu bölüm düşmezseBaşta acaba mı dedim de yok, Kid yenilmemiştir. @Whitebear D iddaya giriyon mu?
Kim kazanıra girelim Kid’e o kadar güveniyorsanBaşta acaba mı dedim de yok, Kid yenilmemiştir. @Whitebear D iddaya giriyon mu?
Ben Kid’in kazanıcağını düşünmüyorum da bence bu bölüm düşmeyecek spoilerların aksine, sen öyle diyorsun. Gel tutuşak 1 aylık avatar iddasına.Kim kazanıra girelim Kid’e o kadar güveniyorsan
Usta bugün Shanks fanısın kabul ediyoruz seni. Sevinmek senin de hakkın, kutlamalara katil sen de. Sonraki hafta da Kid'in yasını tutarsın.
Usta bak sonra böyle olmasın...Böylesi bir tezgaha gelinmedi hiç. Bu da tezgahsa bundan sonraki bütün spoilerlar tezgah gözüyle bakılır. Gifçiler ekmeğinden olmak istemez.
Bize bir şey olmaz gif camiası biter. Spoilerın bölümden bir gün önce çıktığı altın günlere geri dönerizUsta bak sonra böyle olmasın...
Bölümde shanks yokmuş. Sadece Shanks'in slashı varmış. Rockstar yerine elçi olarak slash göndermiş. Kid, slashla muhattap olmuş, slash abi ben ettim sen etme demiş. Slash durur mu? Yapıştırmış kendini!