Şu karakterin vermiş olduğu his 100 tane big mom ederdi.Shanks tan Kid e şöyle bir hareket bekliyorum.
Hatta bu hareketi Lucky Roo yapsın Shanks da Roger saldırısı atıp sersemlemiş Kid ve Killer ı adadan dışarı postalasın
Şu karakterin vermiş olduğu his 100 tane big mom ederdi.Shanks tan Kid e şöyle bir hareket bekliyorum.
Hatta bu hareketi Lucky Roo yapsın Shanks da Roger saldırısı atıp sersemlemiş Kid ve Killer ı adadan dışarı postalasın
@Mihawk kendisi de iddia koymazsa ben iddiamı geri çekiyorum. Etik olmaz diyor ama onun yönlendireceği bir durum yok ortada.
@Mihawk Shanks tarafı olarak Kid tek yemez dedim, kaybedersem Kid avatarı kullanacağım yani? Biraz garip oldu.
Fikrini ortaya koymanı talep ediyorum ne var bundaBen iddia koymayınca niye çekiyor ben sana ne yaptım?
Tek yer diyenler; @Whitebear D @Red Dog @Borsalino @Lalo @Tombe
Tek yemez diyenler; @Montana @Sodex @Tobirama @Sakata Gintoki @Silver @Mistress 9 @ZOROOO @Trafalgar Law
3 yer diyenler; @Skywalker
Kaybeden taraf bir hafta aksi yönde avatar kullanacak. Kid fanı Shanks, Shanks fanı Kid avatarı.
Douglas Bullet ne adamdı be. Bir o bir de Kizaru supernovaları çerez gibi harcamıştıBu ney la filmlerde bile mi şov yaptırtmıyorlar Kid ve ekibine?
Bu sefer Shanks’i görmenin yarattığı sevinçle kol kendiliğinden düşmüş olabilir mi ? @Montana @II. Invictus @Sodex