Tek yiyorsa gitsin kuru temizlemeci açsın zaten. Tek yemez ama gösterilen kısımda da pek bir halt yiyemez. Dövüş sonuçlanmadıysa varlık gösterecektir bir miktar.
Kaç yer diyorsun. Teklik muhabbetine girmiyorsan, iddia için sayı vermen lazım.
Tek yiyorsa gitsin kuru temizlemeci açsın zaten. Tek yemez ama gösterilen kısımda da pek bir halt yiyemez. Dövüş sonuçlanmadıysa varlık gösterecektir bir miktar.
Usta ceza işi nereden çıktı? Neyse R olmaz artıkTek yer diyenler; @Whitebear D @Red Dog @Borsalino @Lalo @Tombe
Tek yemez diyenler; @Montana @Sodex @Tobirama
Kaybeden taraf bir hafta aksi yönde avatar kullanacak. Kid fanı Shanks, Shanks fanı Kid avatarı.
Bu bölüm Oden'e artı yazacak...
BM karşısında da ölürdü, bizimkilerin nurundan nasiplenip icraat yaptı. Olan şey bu. Law gibi yenilgisini çizmeden önce şov yaptırır diyorduk onu bile çok görerek iyice silip atmış karakteri mangakaOda bu adama karşı nasıl bu kadar acımasız olabiliyor aklım almıyor. Kid Elbaf'a girerken geçen sefer Shanks'ı göremeden kolu kaptırdığını söylediler. Şimdi de Shanks adamı ciddiye alıp karşısına çıktığı an infaz edildiğini öğreniyoruz.
Usta ceza işi nereden çıktı? Neyse R olmaz artık
Oda nın suçu yok bence.Kid deki içi boş devasa egosu ile bence çok bile dayandı.Son durumda çok kaşındı.Umarım ölmemiştir.Oda bu adama karşı nasıl bu kadar acımasız olabiliyor aklım almıyor. Kid Elbaf'a girerken geçen sefer Shanks'ı göremeden kolu kaptırdığını söylediler. Şimdi de Shanks adamı ciddiye alıp karşısına çıktığı an infaz edildiğini öğreniyoruz.
Yeni çağ ve gençler Shanks'ın yumuşak karnı oysa. Ben bir şans daha verir Kid'e diye düşünüyordum ama Kid küfür falan etti herhalde acımamışBM karşısında da ölürdü, bizimkilerin nurundan nasiplenip icraat yaptı. Olan şey bu. Law gibi yenilgisini çizmeden önce şov yaptırır diyorduk onu bile çok görerek iyice silip atmış karakteri mangaka
3 diyorum. İlk vuruş havaya, ikinci toprağa ve üçüncü kafaya.Kaç yer diyorsun. Teklik muhabbetine girmiyorsan, iddia için sayı vermen lazım.