Shanks'tan nasiplen hadi sen de mesaiyi çok boşlama ama Zoro, Mihawk bekliyor dahaO zaman bu hafta benim modEğlenceli bir hafta olacak. Ne Sodex ne de Dattebayo neşemi bozamaz. xD
Shanks'tan nasiplen hadi sen de mesaiyi çok boşlama ama Zoro, Mihawk bekliyor dahaO zaman bu hafta benim modEğlenceli bir hafta olacak. Ne Sodex ne de Dattebayo neşemi bozamaz. xD
Yeşil olanı patladı sarı olanı da patlatalım da tam olsunAmiral balonu Wano'da patlamamış mıydı
Ben yeni video hazırlıklarına başlayayım olmayacak böyle.Eğlenceli bir hafta olacak. Ne Sodex ne de Dattebayo neşemi bozamaz. xD
Kepçük ölümüne geliyor ya keşke araya başka şeyler girmese de bu arc dövüşü çizilseYeşil olanı patladı sarı olanı da patlatalım da tam olsun
Kid vs Shanks videosu hazırla ama Kid zorlasın biraz hurdacılar olarak onu izleyip sevinirsinizBen yeni video hazırlıklarına başlayayım olmayacak böyle.
Bu ben de biraz eksik, istesem de fazla yapamıyorum. Galeyana gelmek daha çok çalışıyor.Ne yazdıklarını görmedim bile makara yapıyorum sedaaa gaza gelme her şeye