Yaşlı WB kolda serumla dayak yemedi işinize bakın.Shanks yaşlı WB'yi döne döne döver, arkada döndüm Mevlana gibi ilahisi çalar. Zirve WB kadar yoktur ama.
Yaşlı WB kolda serumla dayak yemedi işinize bakın.Shanks yaşlı WB'yi döne döne döver, arkada döndüm Mevlana gibi ilahisi çalar. Zirve WB kadar yoktur ama.
Bak bu çok doğru. Oda'nın gözünde 3lü bu yani, net.Ben üçünün denk olduğuna yönelik hiçbir cümle kullanmadım.Keske okusaydın yazdıklarımı...Dedim ki bunlar artık kader ortağı gibi birşey.Yani birinin yenilgisi, diğer ikisinin de yenileceği anlamına gelebilir.
Ayrıca Luffy'lerin yenilmeyeceğini nereden biliyorsun?O kadar gemi, o kadar koramiral, Kizaru ve Satürn...
Yorganı çekti ağzına kadar tırnaklarını yiyor, hurdacılar panikte.
Zirve WB kısmı işin esprisi. Yaşlı Wb'yi amiraller de iyi dövmüştü usta.Shanks yaşlı WB'yi döne döne döver, arkada döndüm Mevlana gibi ilahisi çalar. Zirve WB kadar yoktur ama.
Oda kime tek attırmış ki Kid'e attıracak. Kid 3-5 bir şey gösterip yenilir işte. Ne öyle zorlar ne de tek yer diye düşünüyorumKid bir fiske bile vuramaz diyenleri de göreceğiz.
Algı yapmayın kardeşim bu Kid’e yonko kadar ödül verilmiş , gidipte o ödülle Shanks zorlayamıyorsa utanç verici zaten Law’ın sağ kolu olarak anılır artık.Kid bir fiske bile vuramaz diyenleri de göreceğiz.