Sağlam bahane bulmuş seninki ömürlük kullanır bunuMihawk korkusu yüzünden sol kolunu bilerek verdiği netleşti.
Sağlam bahane bulmuş seninki ömürlük kullanır bunuMihawk korkusu yüzünden sol kolunu bilerek verdiği netleşti.
Kid ya da Shanks dayak yiyince ben...
Her türlü win-win.Bu büyüklük şaka mı ?
Kader ortakları da değiller zaten. Luffy ben dalmıyorum, tayfam siz dalın dese nerdeyse bu iki tayfayı tek başına alır bizim tayfa. Kader ortakları varsa onlar da Kid ve Law, Luffy yükselirken bunlar düşecek.Kid Shanks'a yeniliyor diye Luffy neden Kizaru'ya yeniliyor bu neyin teşkilatı max? Kaido yenmiş adam Kizaru'yu üzer. Kid ve Law 2 vs 1 attı Luffy'nin tek başına yaptığı icraatı yapamadı sanki bu üçlü denkmiş gibi yorumlamışsın.
Tek yememişse ekstra + yazdıracaksınız illa bekleyin bir tam spoiler gelsin. Potansiyel feedleme mesajları bunlarKid zaten sen neyine güvendin güç desen yok tayfa desen Killer var onu da Shanks tayfasının miçosu bile alır, zeka desen yok feci patladı.
GS gibi olmasın usta? Tüyüyon sonra.Kid zaten sen neyine güvendin güç desen yok tayfa desen Killer var onu da Shanks tayfasının miçosu bile alır, zeka desen yok feci patladı.
Tek yememişse ekstra + yazdıracaksınız illa bekleyin bir tam spoiler gelsin. Potansiyel feedleme mesajları bunlar
Kaynak sağlam bu sefer. Şov var.GS gibi olmasın usta? Tüyüyon sonra.