Çok teşekkürlerBuradada vardı galiba ben 7 aydjr olmadığımdan unuttum çok şeyi, googledan korsanfan sanji fanclubü yaz çıkar orada mesaj at eklerler
Çok teşekkürlerBuradada vardı galiba ben 7 aydjr olmadığımdan unuttum çok şeyi, googledan korsanfan sanji fanclubü yaz çıkar orada mesaj at eklerler
Aga herkes Shanks yenmiş diyor, bence gerçek daha dönmez buradan. Shanks en güçlü bilmem ne bilgiler aldı başını gitti.
Kolpa kokusu geldi burnuma
Usta... yükselme... sabır...Kolpa kokusu geldi burnuma
oha bu ne? Yasuo’yla 1 v 5 atip “teq xd” yazan tiplere donmus is
Luffy'nin hedefi, onu ilk harekete geçiren karakter ve Oda'nın manga üzerindeki gölgesi bu adam. Mesela hala Mihawk>Shanks yazan dostlarımı görüyorum. Dostlar, yapmayın etmeyin; gelin yol yakınken vazgeçin bu sevdadan. Oda'yı tanıyın artık.Shanks'ı Kaido'nun önünde 10 yıl önce koyduk biz. Bunlar daha yeni ayıkıyor peh
Lucci'yi yeneceği gerçeği değişmedi ki.bu kid fanları birde lucciyi yener falan diyordular xd hurdaları toplayana kadar kafasına 5 twerk yiyip yok olur kid ayarını aldı,oturdu yerine.
Oh miss, keyfim biraz yerine geldi. Kid tek yemişse 1 günlük bana bayram
Redon incile el basıp onaylı spoiler atana kadar beklemedeyimUsta... yükselme... sabır...