Orada çok Sanji gömüyorlar reis. Aman aman.haha bişey yaşamadım ama resimler felan yorumlar felan anlayın işte, neyse ben bişey deyip gençliği bozmayayım buradaki.
Orada çok Sanji gömüyorlar reis. Aman aman.haha bişey yaşamadım ama resimler felan yorumlar felan anlayın işte, neyse ben bişey deyip gençliği bozmayayım buradaki.
En azından şovumuzu yaptık. Birde uzuv aldıysak ballı kaymak daha ne isteyeyim üstüne kaybederse kaybetsin hapis düşsün. Benimki mapus olunca oturacak adam değil. Planına göre mapustan kaçmak için an kovalasın o an Garp'ın çıkarttığı karmaşıklık olsun falan filan :dd.dd.@Trafalgar Law Kid bittiyse Law'da bitecek demektir.Geçmiş olsun.
Gerek yok. Ben de görmekten sıkıldım. Bu sitede bir şeye ses çıkarmadıkça boku çıkana kadar yapılır. Yıllardır böyle oldu, bundan sonra da böyle olmaya devam edecek.@Smoker Tüm forum eğleniyor, normal bölüm konusunda yasak devam etsin, spoiler konusunda eğlenmenin kime, ne zararı var? Ayrıca bu tarz bir kararı ben dedim olacak şeklinde tak diye alman doğru değil, konu açılır rahatsız olanlar fazlaysa yasaklanır.
Bu aralar Sanji lobisi baya güçlendi, bide Sanji Seraphim Jinboyu tankladıya artık Sanji yükselişte.Orada çok Sanji gömüyorlar reis. Aman aman.
adamlar hurdacıyız diye lobi açmış milette onlara göre caps atmış neresi suçGerek yok. Ben de görmekten sıkıldım. Bu sitede bir şeye ses çıkarmadıkça boku çıkana kadar yapılır. Yıllardır böyle oldu, bundan sonra da böyle olmaya devam edecek.