Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aradığımız, istediğimiz Op bu. Korsan serisi okuyoruz ama bu seride Kaido Kinemon'u öldürmekten aciz, BM'yi konuşmaya bole gerek yok. Bunlar güya yıllardır denizlerin hakimi, tecrübeli ve çok güçlü savaşçılar.

En baştan beri olması gereken buydu Shanks sağolsun bunu bize gösterdi. Bi imparatora dalıyorsan, tayfasını ve filosunu karşına alıyorsan bedelini ödemeye hazır olmalısın. Ayrıca bu bölümle beraber tekrardan hakinin ne kadar hayvanı bir güç olduğunu da gördük. Üst üste geleceği görme ve gelişmiş h. hakiki saldırılar ile seri başından beri yapılan en iyi şovlardan birine imza attı shanks. Hem Shanks'ı aksiyonda gördüğümüz hem de sonunda ciddi sonuçları olan bir savaş gördüğümüz için yıllar sonra iyiye oy atıyorum.

Ayrıca Shanks :utan:
 
Kid ve Law, Big Mom'ı indirdiğinde 4 aylığında banlatmıştım kendimi çünkü küfür ve hakaretten ban yiyecektim öbür türlü. Devasa bir saçmalıktı o vs. Öyle böyle değil çok güzel yarım yedi Kid. İçimin yağları eridi bu bölüm.

Haki kullanmayı bildiği için tek yemez ama sırada Law var. Umarım yakında onun da cenaze namazını kılarız.
 
Anladığım kadarıyla, Kid'in silahı tam ateş edecekken Shanks onu kesmiş ve silah patlamasını gemi üzerinde yapmış. Silahın patlamasından dolayı da Kid'in tayfası: Kaptanının silahının patlaması + Shanks'ın saldığı hakiye yenilmiş. Yoksa killer gibi bi karakterin yalnızca Haki şokundan yenilmesi garibime giderdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık