Kopyasını verir ona birşey demem orjinali olması önemli değil sonuçta memuriyete başvuru yapmıyor ama işte sahteyi verirler demesi garip Bb'de salaktı ya hiç şüphelenmeyecek.Sahte değilde kopya olabilir. Kid'e de kopyasını vermişti. Fazladan kopya stoklasa kimse şaşırmaz bu duruma.
bence kk olacak daha yürümesi gereken yol çok. Üzerine katarak ilerliyor. İmular ise sonu bekliyor.Son nasıl olcak tahmin etmek zor. Son eleman karasakal mi yoksa imu mu? Ayrıca dragon'un serideki rolü nedir? Oda ya helal olsun, o kadar büyük bir dünya kurmuş ki... Sanki gerçek hayat gibi...
Ponede ne yazdığını bilmediği için anlamayabilir. Herkes için diyorum bunu. Sahte de olsa okuyan biri anlar anca. Ama böyle bir kolpalık katacağını sanmıyorum seriye Oda'nın.Kopyasını verir ona birşey demem orjinali olması önemli değil sonuçta memuriyete başvuru yapmıyor ama işte sahteyi verirler demesi garip Bb'de salaktı ya hiç şüphelenmeyecek.
Ohara'nın en bilginini ada'nın gizli bölmesinde saklıyor sahte mi gerçek mi öğrenmek bir ışınlanmasına bakar.Ponede ne yazdığını bilmediği için anlamayabilir. Herkes için diyorum bunu. Sahte de olsa okuyan biri anlar anca. Ama böyle bir kolpalık katacağını sanmıyorum seriye Oda'nın.
Ben yeni bölümden umutsuzum. Kizaru reisin gelmesine 10 bölüm var daha.One piece yetmezliğinden ölüp gidecem keşke ara olmasaydı bölüm olsaydı da okuyup beğenmeseydik bölümü.
Bölümden umutlu olduğumdan değil de bölümsüzlük daha çok koyuyor.Bölüm olsun yine de beğenmeyelim ama bölümsüz de kalmayalım.Ben yeni bölümden umutsuzum. Kizaru reisin gelmesine 10 bölüm var daha.