Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela yapmadı diye bahsettiğin şeylerden biri şu panelde geçenler mi?
Bu ne ? Oradaki aptallar Zoro'nun ne kadar aptal olduğunu söyleyeceklerine Zoro'nun becerip de fark ettiği şeyi fark edebilselerdi :ehe:
Bu hain sevdası WB'den mi geliyor?
Ne oldu 2v4 olmadı mı diyorsun 🤭

Yine 2 lütfü fanı yine ikisi de kendi ayağına sıkmış diye yorumladım yorumlarınızı xD

Bu ne ? Oradaki aptallar Zoro'nun ne kadar aptal olduğunu söyleyeceklerine Zoro'nun becerip de fark ettiği şeyi fark edebilselerdi :ehe:

Ne oldu 2v4 olmadı mı diyorsun 🤭

Yine 2 lütfü fanı yine ikisi de kendi ayağına sıkmış diye yorumladım yorumlarınızı xD
Benim iki açıklamam vardı.

Ya WB korkup saf değişti. Ya da Garp ve Roger bunları oraya gömdü.:D

Zoro oturduğu yerde mi keşfetti sanki :flaugh: yendiği adamın özelliğini biliyor ve karşısında birebir aynı özelliklere sahip robotlar çıkıyor ama o sırada beyimizin beyni ping atıyor :hhh:Zoro bile boşuna enerji harcattım size diye özür dileyip hatasını kabul ediyor ama her zamanki gibi şeyh uçmuyor mürit uçuruyor :ehe:

Zoro oturduğu yerde mi keşfetti sanki :flaugh: yendiği adamın özelliğini biliyor ve karşısında birebir aynı özelliklere sahip robotlar çıkıyor ama o sırada beyimizin beyni ping atıyor :hhh:Zoro bile boşuna enerji harcattım size diye özür dileyip hatasını kabul ediyor ama her zamanki gibi şeyh uçmuyor mürit uçuruyor :ehe:
Zoro'nun yaptığı gibi onlar da dövüşüyorlar keşfetsinler işleri ne :bilmem:

Yav sanki başka bişeye niyetiniz varmış gibi yazmasanız keşke.Zoro osursa ohhh ne güzel saldı buram buram kokusu mangadan buraya kadar geldi hissettim adeta deyip hayranlığınız yine artacak bırakın bu işleri artık:hhh:
Zoro'nun hürmetine takip ediliyor işte. Bir de Mihawk ve Dragon var. Gerisini salla gitsin.

De hele Zoro niye King ile hiç karşılaşmamış gibi seraphimlerle aynı diğerleri gibi cahil cahil dövüşüyor :hhh: Benim 61'e bağladığımı söyleyenler nedense kayışı koparınca bunu söylüyor :rolleyes:
Ya bazen cidden anlamıyorum seni.

Sen Zoro'ya aptal demiyor musun ?
Ben de sana diyorum ki eğer Zoro aptalsa Zoro'nun dövüşürken çözdüğünü çözemeyenler ne oluyor ?

Sen hala gelip neden Zoro şöyle böyle diyorsun bir de cevap bekliyorsun :oleyo2:

Yine gelip hikayeler anlatacaksın bak bu yorumun üzerine o yüzden ben de sana 61'siz diyeceğim sen de gelip kayışı koparanlar 61'siz diyorlar bana diyeceksin o yüzden tekrar etmeyelim yorumları yeni bir şey yazacaksan tabi bekliyorum :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık