Abd Oda'yı öldürürse benim gireceğim haller:Bu ülkelerin acilen birleşip bir suikastçı timi oluşturmak suretiyle Oda’nın işini bitirmeleri lazım. Bu iş böyle olmaz.

Abd Oda'yı öldürürse benim gireceğim haller:Bu ülkelerin acilen birleşip bir suikastçı timi oluşturmak suretiyle Oda’nın işini bitirmeleri lazım. Bu iş böyle olmaz.
Kaido'nun çizilmeyen fb'leri York'a çiziliyormuş.Hıhı aynen 20 yıllık filler piece bitmiştir seri artık york'un gerçek amacı gibi önemli konulara yöneliyor işte gerçek one piece!
Kanjuro o kadar silik adam değildi. Hiç yoktan bir varlığı falan vardı. York'u sorsalar kim olduğunu hatırlamazsın bile.York zaten Vegapunkların arasında en silik karakterdi. Kanjuro da kınların arasında en silikti. Hain çıkması şaşırtmadı. Tek diyeceğim neden taşa dönüştü ki?
God(a) çarpmış.York zaten Vegapunkların arasında en silik karakterdi. Kanjuro da kınların arasında en silikti. Hain çıkması şaşırtmadı. Tek diyeceğim neden taşa dönüştü ki?
Evet?Yav sanki başka bişeye niyetiniz varmış gibi yazmasanız keşke.Zoro osursa ohhh ne güzel saldı buram buram kokusu mangadan buraya kadar geldi hissettim adeta deyip hayranlığınız yine artacak bırakın bu işleri artık![]()