Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078: Kaçış Sınırı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 67 45.6%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro, King'i yenerken kullandığı hakiyi kullanmıyor.
Luffy, ''siz Kaido falan mısınız,'' diye soruyor ama Kaido'yu yenerken kullandığı hakilerin zekatını bile kullanmıyor. Ne ileri seviye silahlanma gördük ne de kral haki.
Nika moduna zaten girmiyor. Girse belki yamultacak, eğip bükecek robotları ama ne hikmetse aklına bile gelmiyor.

Oda, gençlik döneminde, yüksek hayal gücüne sahip olduğu zamanlarda sağlam bir hikaye ve evren kurgulamış ama uzata uzata yaşlandı ve artık o eski hayal gücünden eser yok. Belli başlı takıntıları da oluştu zaman içinde. O yüzden batırdıkça batırıyor. Sonu cidden felaket olacak bu serinin. OP bittikten sonra internet ortamında OP sevenler dalga konusu bile olabilir. O derece bir batırış bekliyorum.
Sen de vur dedik toprak attın
 
Bu ateşin gücü eğer sertlik veriyorsa içten patlatmanın işlememe şansı yok. İsterse elmastan sert olsun içine vuruyor sonuçta.

Zoro öyle konuşuyordu ki Kral haki öğrendikten sonra her türlü hasar verecekmiş gibiydi. King bloklamaya mecbur kalıyordu. Şuan onu kullanmıyor belli. Ben luffy içten patlatmayı da kullanmıyordur diye düşünüyorum.

Aşırı saçma bi hale geldi. Bu ileri armamente düzgün bi efekt uydurması lazımdı. Çatıda düz armamentten bi farkı yoktu. Eğer bunu kullandığı halde işlemiyorsa ateşin gücü sertlik değil demektir.
 
Akainu'nun "Benim Magmam senin ateşini yakar" muhabbeti bu Seraphimlere uygulaabilir mi acaba? Ateş tabanlı bir yetenekse işlemesi lazım.

O bu değil; Oda bu yeteneğin altındaki mantığı açıklaması lazım, yaptım olduyla olmaz bu iş.
 
Gelecek olan birliklerin arasında koramiral Doll u gördük ama amiral adaylarını görmedik. Sizce onlar Garp ile Arıkovanına mı yoksa Egghead e mi gitmişlerdir?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık