Umarım fazla egghead'e odaklanmaz yoksa diğer olayları hızlı geçecekOrtalık çok karıştı, bayağı zirve bölümler gelecek gibi.
Işte o bölümler geldiğinde Redon saçma sapan gifleri sıralayacak, yiyeceği küfürleri dusunemiyorum. Şimdiden gifleri hazirliyordur.
Harbiden anlamadığım bir şekilde Shanks'ta böyle bir etki var. Adam görünüyor sadece ona bile yükselen kesim var.Konu Shanks kardeşim. Bir bölümde Shanks varsa o bölüm wohooo luk olarak algılanır. Bunu bunca zaman biliyor olman lazım. Ki son bölümlere bakıldığında gayet iyi bir bölümdü. Shanks'ın billurları yeterdi
Adam serinin domino taşlarından biri o yüzden. Shanks - Dragon göründüğünde insan bi heyecanlanıyor ister istemez. Shanks'ı ise hepsinden ayrı çiziyor. Kendiyle özdeşleştiriyor zaten Shanks'ı. Karizmatik sahneler de çok çiziyor zaten , her sahnesi ayrı karizma adamınHarbiden anlamadığım bir şekilde Shanks'ta böyle bir etki var. Adam görünüyor sadece ona bile yükselen kesim var.
Şunların abartılarından da gına geldi artıkSherlock Holmesluk başlasın:
Yani neticede atılan giflere olumlu ya da olumsuz tepki veriyorsak hala seri adına bir şeyleri umursuyoruz demektir. Goygoy mevzusu çıktığı için ben de atmasını bekliyorum yoksa alakasız şeyler atmıyor değil.Redon'un gif atmasını seviyorum. Farklı yorumlayıp dereyi görmeden paçaları sıvıyoruz. Keyifli capsler ve laf atmalar oluyor. Zortlamalar oluyor falan. Güzel.
Ayrica ben de bu şekilde yapardım, spoiler gelmeden önce insanlar eğleniyor işte.