Usta senin Mihawk MF’de Shanks geldiğini duyunca kıta değiştirmiştiKorktu anlamı da çıkar.
Usta senin Mihawk MF’de Shanks geldiğini duyunca kıta değiştirmiştiKorktu anlamı da çıkar.
Seri garip bi hal aldı şuan ne teach ne shanks şimdiden daha dogrusu hic yoktan ölecek yada olayları bitecek karakterler degiller e hem kid'in hem de law'un olayının aynı anda bitmesi de garibime gider sonuçta daha Wano'dayken bile daha yeni yeni ön plana çıkmaya başladılar bana kalırsa bu paralellik ileride iki yeni nesil korsana da bir yonkou ile savaştı diyebilmemiz için ama öyle olursa nasıl bu savaşlar kayıpsız bitecek orası algım ötesinde şeyler, bu işler kayıpsız bittigi zaman pek iyi olmayacak ama klasik Oda hani karakter öldürmemek üzerine adamın sözü bile var karakterleri öldürmüyorum ki sonradan mutlu olun tarzıMeyve veren ağaç diyelim biz.
Daha önce Kid-Shanks ihtimalini Law dövüşüyle paralel çizer diye konuşmuştum ben. Sence bunca haftadır Kazanan adasının sonucu verilmemesi Oda böyle bir paralellik istediği için olabilir mi? Sonuçları peş peşe gelecek. Taze taze yeni fikirler varsa alalım senden.
Bölüm çıkınca yorum gelecek.
Usta senin Mihawk MF’de Shanks geldiğini duyunca kıta değiştirmişti
Avatar ne kadar değişirse degişsin wank lee oluşunu kaybetmemişsin maalesefLaw denizde avantajlı olduğu yerde tokatlanacak. Kid'se deplasmanda + devlerle savaşacak. Farkımız tarzımız