En ağır eksiler , Luffy, Kid ve Mihawk’a yazılmış
Artılar , Zoro , Shanks ve Beckmann.
Zoro'ya artı yazan nasıl Mihawk'a eksi yazıyor.
Listeye ekledim seni.
En ağır eksiler , Luffy, Kid ve Mihawk’a yazılmış
Reis Shanks'a nasıl artı yazdın? Adamların karşısındaki Kid sadece 2 kişi var. Shanks ise 10 kişi en az. 2 vs 10 yetmiyor, bir de devlerden yardım alıyor.En ağır eksiler , Luffy, Kid ve Mihawk’a yazılmış
Ben kılıççı değilim Zorocuyum , Mihawk artık Zoro’nun hedefi değil Wano’da aştı o seviyeyi.Zoro'ya artı yazan nasıl Mihawk'a eksi yazıyor.
Listeye ekledim seni.
Reis Shanks'a nasıl artı yazdın? Adamların karşısındaki Kid sadece 2 kişi var. Shanks ise 10 kişi en az. 2 vs 10 yetmiyor, bir de devlerden yardım alıyor.
Sana da bir BB karikatürü yaptık diye hemen kara listeye aldın yav.Kendisi amiralci değil mi özünde niye bıraksın. :dd.d
Meyve veren ağaç diyelim biz.Var olmadığı bölümde konuşulması kid'in şuana kadar olan başarılarını geçti bile
Ben kılıççı değilim Zorocuyum , Mihawk artık Zoro’nun hedefi değil Wano’da aştı o seviyeyi.
Olaylar gerçekleşince konuşmak mühim usta , bu Kid bol keseden sallamayı seviyor Luffy’nin yonko olduğunu öğrenince öldürücem onu diye diye gitti saldırısını Luffy sarılarak durdurdu. Boş konuşuyor.Reis Shanks'a nasıl artı yazdın? Adamların karşısındaki Kid sadece 2 kişi var. Shanks ise 10 kişi en az. 2 vs 10 yetmiyor, bir de devlerden yardım alıyor.