Mihawk'a laf gelmesin diye beni bile karşısına almıştı...
Mesajı yeni gördüm. Kendimi kötü hissettim şimdi.
Mesajı yeni gördüm. Kendimi kötü hissettim şimdi.
1- Ya benimle savaş ve yenil 2- Ya da Luffy ile hükümeti yıkmamız ve insanları özgürleştirmemiz için filoma katıl ve dünyayı değiştirmemize yardım et saçtaşımBu arada Rockstar şu an Elbaf'ta Kid'e gönderilmiş ve 2 seçenek sunmuş.Kid tekrar Kaidolanmaz herhalde...
hurdacıya fazla güveniyon bence@William cutting dediğime döndü senaryo. Teach'e Law'ı. Shanks'a da Kid'i yedirecek gibi böylece yarışta 2 kişi elenecek son 3 kişi kalacak. Ben aslında Kid'in yenmesini tercih ederim ama Shanksa toz kondurtmaz bu tırt yazar yendirmeye yüreği yetmez
Bu son cilt kapağı bunu doğruluyor gibi...@William cutting dediğime döndü senaryo. Teach'e Law'ı. Shanks'a da Kid'i yedirecek gibi böylece yarışta 2 kişi elenecek son 3 kişi kalacak. Ben aslında Kid'in yenmesini tercih ederim ama Shanksa toz kondurtmaz bu tırt yazar yendirmeye yüreği yetmez
2- Ya da Luffy ile hükümeti yıkmamız ve insanları özgürleştirmemiz için filoma katıl ve dünyayı değiştirmemize yardım et saçtaşım
@Millennium Wizard bana ihanet etmesinden sonra sitenin en büyük ihaneti
@Montana aylarca Mihawk'a toz kondurmadı...
@Mihawk ilk fırsatta sırtından hançerledi...
Biz kılıç severlere 1 günde küsmedik usta...
Shanks karşısında en azından kral hakisini geliştirme şansı olacak. Kid>Law her türlü.@William cutting dediğime döndü senaryo. Teach'e Law'ı. Shanks'a da Kid'i yedirecek gibi böylece yarışta 2 kişi elenecek son 3 kişi kalacak. Ben aslında Kid'in yenmesini tercih ederim ama Shanksa toz kondurtmaz bu tırt yazar yendirmeye yüreği yetmez