Reyiz teyit kısmını geçtik sanıyordum.Zoro’nun korkak olduğunu bölümle birlikte teyit etmek istiyorsun.Güzelmiş.Yalnız ben yapacaklarından korkuyorum!!!
Şöyle görür müyüz seni?
Reyiz teyit kısmını geçtik sanıyordum.Zoro’nun korkak olduğunu bölümle birlikte teyit etmek istiyorsun.Güzelmiş.Yalnız ben yapacaklarından korkuyorum!!!
Şöyle görür müyüz seni?
@Montana ’ya uydu diye iki günde patladı adam.Zoro Lucci'den çekiniyor.
Zoro muhabbeti sahte çıkınca...
Zoro’cular fazla bilenik, tenhada bıçağı takacaklar. Bombayı birinin kucağına bırakmak lazım, siz sıyrıldınız en başta ben ne yapayım?İki cümlede üç dört arkadaşını ispiyonlayıp hapse attırıyordu. Mevzularla benim alakam yok çekiyordu
Bazen spoilerlerde hatalar olabiliyor.Esasında manganın resmî çevirisine bakmak en sağlıklı olanı ama genel anlamda spoilerler doğru çıkıyor.Reyiz teyit kısmını geçtik sanıyordum.
Tam tersi genel olarak yanlış çıkıyor spoiler verenler aşırı fanlik yapıp yayıyor sevdiği karakteri abartıyor buna çok sevdiğim Zorom da dahil.Bazen spoilerlerde hatalar olabiliyor.Esasında manganın resmî çevirisine bakmak en sağlıklı olanı ama genel anlamda spoilerler doğru çıkıyor.
Manga resmî olarak pazar günü çıkıyor.Biz ise spoilerleri Salı gününden itibaren almaya başlıyoruz.
Korkma korkma, S-Bear'mı ne Sanji'nin ayağı kırıldı spoilerı geldiydi yıktılar konuyu. Bölüm çıkınca fos çıktı o olay, hiç söylememişler gibi takıldılar bölüm konusunda. En olmadı çıkarır onları vururuz masaya.Zoro’cular fazla bilenik, tenhada bıçağı takacaklar. Bombayı birinin kucağına bırakmak lazım, siz sıyrıldınız en başta ben ne yapayım?
@Montana ’ya uydu diye iki günde patladı adam.