Altı üstü Lucci yav... Şunu bir daha gördüğü zaman açılır o göz:O göz açılabilecek olsa bu sahnede açılırdı bence imkansız tutması çünkü. Mihawk ne bok yaptıysa dikmiş mi yapıştırmış mı iyice hiç etmiş o alanı.
Altı üstü Lucci yav... Şunu bir daha gördüğü zaman açılır o göz:O göz açılabilecek olsa bu sahnede açılırdı bence imkansız tutması çünkü. Mihawk ne bok yaptıysa dikmiş mi yapıştırmış mı iyice hiç etmiş o alanı.
Ace o yürekler arasında hayatının en güzel günlerini yaşadı.
Çözemezsin tabii.. çünkü korkmuyor. Bu arada Kid'ciler seni kullanıyor ama haberin yok benden soylemesi Alpa'cığım aç gözünü... skskksksLucci'nin sadece karizma durmaya dik durmaya çalıştığını anlıyor o kadar mal değil Luffy. Ama Zoro nasıl bu kadar korkuyor harbi çözemedim.
Tüm sitenin Zoro gömmesi...
@Dattebayo..! Herkes benim karakterlere gömüyor usta.Luffy fanı olsam utancımdan yorumlayamazdım.
@Smoker İfadelere "" bunun yerine Zoro'yu koyma şansımız var mı?
Akışına bırak tüm korkularına rağmen hayata tutunan Zoro'dan örnek al duygularının seni yönetmesine izin verme@Dattebayo..! Herkes benim karakterlere gömüyor usta.
Çeviri bir gelsin bakalım.Akışına bırak tüm korkularına rağmen hayata tutunan Zoro'dan örnek al duygularının seni yönetmesine izin verme
Sanmıyorum.@Smoker İfadelere "" bunun yerine Zoro'yu koyma şansımız var mı?