Aynen öyle sırf arkadaşlar diye Mihawk vslerinde haki kullanmadığını düşünüyorum sadece kılıç becerisi ölçmüşler.Shanks asla adil dövüşmez
Aynen öyle sırf arkadaşlar diye Mihawk vslerinde haki kullanmadığını düşünüyorum sadece kılıç becerisi ölçmüşler.Shanks asla adil dövüşmez
Kuma daha büyük olduğu için normal güçlü olması.
Shanks'ın gemiyi gören Kid.Daha o tarafta aksiyon yok, Kid sahile yeni çıkmış. Bunların dövüşmesi için Pone mevzusu çıkması lazım gibi yoksa gereksiz dövüş olur.
Sanmıyorum öyle olsa başta Apoo’yu indirmesi lazımdı, bunun imparator indirme hevesi vardı o hevesini almıştır şimdi Raftel’i hedefliyor.İntikam için de saldırabilir Kid.
Aynen öyle sırf arkadaşlar diye Mihawk vslerinde haki kullanmadığını düşünüyorum sadece kılıç becerisi ölçmüşler.
Mihawk korkusu yüzünden kolunu bilerek koparan adam
Shanks kolunu kaybedince Mihawk dümenden dövüş istemiyorum ayaklarına girdi , acaba tek kolu olduğu için haki kullanır mı düşüncesinden fena korktu.Mihawk korkusu yüzünden kolunu bilerek koparan adam mı Mihawk'a karşı haki kullanmayacak? Çakılı Mihawk vs Kral Hakili full paket Shanks oluyordur kesin.
Akainu => Yonko tescillendi bu bölüm.